Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zamýšľali ste sa už niekedy nad tým, ako by okrem elektrických vozidiel mohla vyzerať trvalo udržateľná budúcnosť? MINI Futurevisions predstavuje nový súbor filtrov pre Instargam od MINI Singapur, ktoré využívajú rozšírenú realitu (augmented reality — AR), aby priaznivcom priniesli úplne nový zážitok. Od pestovania mäsa, až po prevratné využívanie hríbov a rias. Futurevisions sa zameriava na priekopnícke inovácie, ktoré dokážu priniesť revolúciu do našich životov. Ukáže budúcnosť toho, čo jeme či ako staviame naše domovy a ako im dodávame energiu.

S troma možnosťami filtrov môžu užívatelia 1) objaviť izbu, 2) spraviť si selfie, akoby bola ich izba osvetlená alebo 3) ako sa pestuje mäso až do momentu, kým skončí ako večera na ich tanieri.

„Značka MINI bude do roku 2030 plne elektrická, no prípravy na to sa začínajú už teraz. Naším cieľom je, aby sme sa stali plne elektrickou značkou (E-Brand) – zameriavame sa na to, aby sme zákazníkom dodávali plne elektrické vozidlá, vytvárali nezabudnuteľné zážitky a priniesli im možnosť, aby si naše vozidlá aj ďalšie doplnky mohli zaobstarať prostredníctvom online nakupovania,” povedal Kidd Yam, riaditeľ MINI Asia.

„MINI Futurevisions je jednou z možností, ako predstaviť budúcnosť trvalo udržateľného životného štýlu z pohľadu značky MINI. Prostredníctvom malých krokov vieme všetci dosiahnuť veľký výsledok. Pomocou očarujúcich filtrov pre Instagram sa záujemcovia dozvedia, ako môžu vďaka malým nápadom a premysleným riešeniam prispieť k tomu, aby bol svet lepším miestom pre život,” dodal Kidd Yam. „Ide iba o jeden z krokov na našej ceste smerom k tomu, aby sme sa stali plne elektrickou značkou (E-brand), pričom naši priaznivci a zákazníci budú v blízkej budúcnosti svedkami takýchto nezabudnuteľných zážitkov.”

AR filtre Futurevisions sa budú predstavovať každý týždeň počnúc piatkom, 29. októbra 2021.

Priaznivci môžu zároveň sledovať aj krátke videá vytvorené v spolupráci so zelenými start-upmi Bewilder a Shiok Meats, ktoré ukazujú, ako sa vynálezy predstavené pomocou AR filtrov môžu čoskoro pretaviť do bežnej reality.

Značky: