Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Miele uvádza na trh nové výkonné umývačky riadu G5000 za atraktívnu cenu. Obsahujú exkluzívne funkcie, ktoré boli predtým dostupné iba pri drahších modeloch. V priebehu septembra budú dostupné na slovenskom trhu.

Prepracovanejšie je vnútro umývačky a tri koše, do ktorých uložíte množstvo riadu: veľké hrnce či panvice, poháre na víno alebo šampanské aj drobné šálky a príbor. Žiarivo čisté budú dokonca za menej ako hodinu. S programom umývania QuickPowerWash vyvinutým spoločnosťou Miele a jedinečnými tabletami Miele UltraTabs All in 1 dosiahnu tieto modely najlepšie možné výsledky umývania iba za 58 minút. Vďaka špeciálnym prísadám sa tablety rozpúšťajú vo veľmi krátkom čase a uvoľňujú aktívne chemikálie už na začiatku umývacieho cyklu.

Všetky modely G5000 majú minimálne hodnotenie energetickej účinnosti A++ a spotrebujú iba šesť litrov vody, čo sa odzrkadlí na účtoch za energie. Úsporné výsledky dosahujú pomocou technológie EcoPower s obehovým čerpadlom na špeciálne účely, optimalizovanými ostrekovacími ramenami a účinným filtračným systémom. Vynikajúce výsledky sušenia plastov či skla zabezpečí patentovaná funkcia AutoOpen. Vďaka nej sa na konci programu vyklopia dvierka do pootvorenej polohy. Znížená teplota hlavného programu, zrýchlené sušenie a kratšia doba cyklu šetria nielen energie, ale aj váš čas strávený domácimi prácami.

Aby bolo vykladanie i nakladanie čo najintuitívnejšie a najrýchlejšie, majú tieto umývačky riadu koše FlexLine. Už ich názov napovedá, že sú veľmi flexibilné a prispôsobia sa potrebám užívateľa. Širšie držadlá uľahčujú vyberanie košov bez ohľadu na ich polohu. Jemné čajové a kávové šálky sú bezpečne držané na výškovo nastaviteľnom stojane na šálky FlexCare v hornom koši so štruktúrovanou protišmykovou povrchovou vrstvou. Veľké hrnce a panvice si vyžadujú viac miesta, preto je možné v spodnom koši zložiť rad hrotov, a tak dosiahnuť väčší priestor. V rámci umývačiek G5000 je k dispozícii aj spotrebič s troma košmi, resp. s 3D MultiFlex zásuvkou, ktorá predstavuje tretiu úroveň riadu. Tá slúži primárne na umývanie príboru, ale je schopná poňať aj menšie riady – šálky na espresso či plytké misky. Všetky pohyblivé časti v umývačke, ako rukoväte a páky, sú z dôvodu ľahkého rozpoznania v žltej farbe. Používanie prístroja je vďaka ovládaciemu panelu z nehrdzavejúcej ocele veľmi intuitívne. Môžete si vybrať z voľne stojacich, zabudovateľných umývačiek s panelmi v bielej a nerezovej farbe alebo plne integrovaných, kde použijete dvierka farby vašej kuchynskej linky.

Značky: