Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Partnerstvo s cieľom priniesť hráčom a počítačovým nadšencom herné produkty s najmodernejšími technológiami chladenia

Značka XPG, poskytovateľ počítačových zostáv, komponentov a periférií pre hráčov, nadšencov e-športov a technológií, dnes oznámila, že podpísala Memorandum o spolupráci (MOU) so spoločnosťou Nidec Servo Corporation o využívaní ventilátorov Nidec Servo GentleTyphoon v produktoch XPG. Ventilátory Nidec Servo GentleTyphoon budú osadené vo vnútri rôznych budúcich produktov XPG, aby používateľom ponúkli vynikajúce chladenie. V súčasnosti sú už základom ventilátorov XPG VENTO PRO 120 PWM.

„Spoločnosť Nidec Servo je nadšená, že bude rozvíjať svoje partnerstvá so značkou XPG, aby poskytla špičkové technológie chladenia ešte väčšiemu množstvu hráčov a počítačových nadšencov po celom svete,“ povedal Masayuki Mohri, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Nidec Servo. „Tešíme sa na posilnenie našej spolupráce a na kombináciu našich kompetencií v oblasti herných produktov a designu motorov a ventilátorov, ako sme to urobili s VENTO PRO 120 PWM, aby sme mohli poskytovať herné produkty s výnimočnými schopnosťami chladenia.“

XPG VENTO PRO PWM 120 vychádza z konštrukcie ventilátora GentleTyphoon od spoločnosti Nidec Servo a poskytuje vysoký statický tlak, ktorý ťahá vzduch ventilátorom a núti ho cirkulovať vo vnútri počítača, aj keď prúdeniu vzduchu niečo bráni. VENTO PRO 120 PWM má vysoký statický tlak až 3,15 mm H₂O a môže produkovať prúdenie vzduchu až 75 CFM, čo z neho robí ideálny ventilátor pre prívod alebo odvod vzduchu, ktorý dopĺňa systémy vodného chladenia.

„Ventilátory Nidec Servo GentleTyphoon sú v obore dobre známe a hráči a ostatní si ich obľúbili pro ich vynikajúci chladiaci výkon,“ povedal Alex Yin, vedúci oddelenia gamingu a generálny riaditeľ XPG. „Pre nás v XPG je partnerstvo so spoločnosťou Nidec Servo ďalším krokom v rozvoji produktov pre hráčov na tej najvyššej úrovni.

Viac o XPG VENTO PRO 120 PWM nájdete na: https://xpg.com/en/xpg/691

Značky: