Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Magic UI 6.0 sa postará o personalizovaný a inteligentný používateľský zážitok

HONOR spúšťa novú plánovanú aktualizáciu na novú sériu mobilných telefónov HONOR 50 a HONOR 50 Lite. Nová podoba používateľského rozhrania Magic UI 6.0 bude spustená na Androide 12 a postará sa o plne prispôsobený zážitok. Magic UI 6.0 je vybavený výkonným softvérom s využitím umelej inteligencie.

Užijete si tak pohodlné zdieľanie obrazovky počítača na telefón a naopak, alebo domovskú obrazovku automatizovanú na mieru. Celkom nové rozhranie HONOR Magic UI 6.0 bude dostupné na HONOR 50 v lete budúceho roku a na HONOR 50 Lite počas jesene 2022.

Viac personalizované rozhranie na HONOR 50

Novou vychytávkou aktualizácie je funkcia automatizovanej domovskej obrazovky, pomocou ktorej si môžete jednoducho meniť veľkosť ikon aplikácií a widgetov na displeji. Vďaka tejto funkcii tak budete mať k obľúbeným aplikáciám ešte pohodlnejší prístup. Magic UI 6.0 zvládne aj viac aplikácií bežiacich na pozadí v porovnaní s predchádzajúcim rozhraním. Prostredníctvom appky HONOR Share ľahko prepojíte mobilný telefón a počítač.

HONOR 50 získal ocenenie za design

Kombinácia dokonalého designu a pokročilej technológie. HONOR 50 sa pýši technologickými inováciami, či už sa jedná o foto výbavu, ergonomický design alebo výkonnosť. Po globálnom launchi v októbri 2021 získal HONOR 50 celú radu ocenení svetových médií.

Podobne ako produkty uvedené na MWC 2022 v Barcelone, vyniká HONOR 50 svojou foto výbavou a ponúka ešte viac flexibility pri fotení z rôznych uhlov a perspektív, a tým sa mu podarilo nastaviť vysokú latku a nový trend vloggovania. V balíčku s nádherným prémiovým dizajnom sa postará o perfektný používateľský zážitok a komfort.

Viac o značke HONOR se dozviete na oficiálnych stránkach:  www.hihonor.com/sk