A je to tu. Opäť „unikli“ fotky nového smartfónu ešte pred jeho oficiálnym uvedením.

Doplnené 23.7.2018 – Naša redakcia bude na oficiálnom predstavení Xiaomi v Madride. Už zajtra, 24. 7. 2018 o 11:00 budú predstavené modely Xiaomi Mi A2 a Xiaomi Mi A2 Lite.

Sledujte náš web, prinesieme informácie z prvej ruky ako aj fotografie predstavených smartfónov. Telefóny budú dostupné v predajni Mi-Store.

Pôvodná správa:

To inak nenechá na seba dlho čakať a už o 4 dni bude predstavený model Xiaomi Mi A2. Vlastne tento smartfón na trhu už je. Volá sa mi 6X a predáva sa na čínskom trhu. Model Mi A2 ale bude mať zásadný rozdiel. Rozhranie MIUI bude nahradené platformou Android One. Teda čistým rozhraním a prísľubom častých aktualizácií.

Podľa najnovších obrázkov, ktoré znázorňujú aj čistý Android svojou témou a pozadím, je vidno farebné varianty – zlatý, červený a čierny. Celkovo by ale mohlo byť dostupných 5 farieb na základe informácií o dostupnosti na indickom trhu. Pribudnúť by teda mohli ružová a modrá.

Telefón bude mať 5,99“ Full HD+ displej s pomerom strán 18:9, Snapdragon 660 a 4 / 32 / 64 GB pamäte. Telefón sa objavil v švajčiarskom obchode, poľskom ale aj rumunskom obchode. Verzia so 4 GB RAM bude stáť odhadom 275 EUR, 6 GB verzia má približnú cenu 300 EUR. Telefón nemá slot na pamäťovú kartu.

Zdroj: MyStartPrice

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi 8 Explorer: Najvýkonnejší model Mi 8 sa dostane do predaja už 24. júla

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.