Predalo sa z nej viac ako 140 miliónov kusov.

Práve výborný pomer ceny a výkonu predurčuje tieto smartfóny k úspechu. Xiaomi dnes oznámilo, že spoločnosť Redmi celosvetovo predala viac ako 140 miliónov kusov zariadení modelového radu Redmi Note. Smartfóny série Note 8 sa v prvej polovici roka umiestnili v TOP 3 napredávanejších smartfónov, keď sa dokázali v predajnosti umiestniť na skvelom druhom mieste.

Medzi najväčšie predajné úspechy môžeme zaradiť 100 miliónov expedovaných Redmi Note z októbra 2019. V marci tohto roku spoločnosť oslávila 110 miliónov predaných kusov.

Séria Redmi Note 8, v ktorej sú zahrnuté modely Note 8, Note 8T a Note 8 Pro, zaznamenala veľmi úspešné predaje. V máji tohto roka dosiahla predaje na úrovni 30 miliónov kusov. Napríklad aj modely Note 8 a Note 8 Pro sa vo 4. štvrťroku 2019 dostali do TOP 10 najlepšie predávaných smartfónov na globálnom trhu. Aj keď séria Redmi Note 9 bola predstavená ešte v marci 2020, doteraz nepoznáme žiadne predajné čísla. 

Pokým ich spoločnosť zverejní, medzitým stihne prestaviť ďalšie novinky Redmi Note 9 5G a Redmi Note 9 Pro 5G. Udeje s tak 24. novembra.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi 10T Pro: Hi-End smartfón za polovicu bežnej ceny (RECENZIA + VIDEO)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.