Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Revolut predstavuje Revbody, prvý celoeurópsky vernostný program k debetnej karte.
  • S Revbodmi si zákazníci môžu pripisovať body za každodenné platby a získať množstvo cestovateľských výhod vrátane leteckých míľ a exkluzívnych zliav na cestovanie, ubytovanie a zážitky.
  • Na rozdiel od tradičných vernostných programov nie je podmienkou vlastniť kreditnú kartu, takže odmeny sú dostupné úplne všetkým.

Revolut, globálna finančná aplikácia s viac ako 45 miliónmi zákazníkov na celom svete dnes oznámila spustenie celoeurópskeho vernostného programu k debetnej karte s názvom Revbody na viacerých trhoch v EHP vrátane Slovenska. Táto úplne nová iniciatíva umožní zákazníkom, aby za každodenné výdavky získavali zaujímavé odmeny vrátane žiadaných leteckých míľ a exkluzívnych zliav na cestovanie, ubytovanie, zážitky a ďalšie služby.

Revbody je možné čerpať viacerými spôsobmi, ktoré vyhovujú rôznym potrebám a preferenciám. Navyše kreditná karta nie je podmienkou. Zákazníci si môžu Revbody previesť do viac ako 30 vernostných programov leteckých spoločností vrátane British Airways Executive Club, Iberia Plus, Vueling Club a mnohých ďalších, vďaka čomu sa pre nich cestovanie stáva dostupnejším ako kedykoľvek predtým.

Okrem toho môžu v časti Lifestyle aplikácie Revolut vymeniť Revbody za výrazné zľavy na prémiové dovolenkové ubytovanie a nezabudnuteľné zážitky.

V závislosti od programu si zákazníci pripisujú až 1 bod za každé minuté euro  a zbieranie bodov si dokonca môžu urýchliť – ak zvyšné drobné zo zaokrúhlených platieb vymenia za Revbody, plnia zábavné výzvy v aplikácii alebo si rezervujú pobyty a zážitky.*

Noví zákazníci môžu zbieranie bodov rozbehnúť pripísaním 3 000 bodov (ktoré sa rovnajú 3 000 leteckým míľam alebo cestovateľským zľavám v hodnote až 60 €) za vykonanie 150 transakcií spĺňajúcich určité podmienky. Okrem toho si môžu zákazníci pripísať až 10 000 bonusových bodov, ak si zvýšia program a splnia výdavkové limity počas prvých 90 dní.

Odmeny sú ešte vyššie pre zákazníkov Revolutu s programom Ultra. Ak minú viac ako 2 500 € mesačne, môžu si pripísať až 30 000 Revbodov ročne. To by stačilo na bezplatnú spiatočnú cestu z Európy do New Yorku alebo 600 € zľavu na ubytovanie v hoteli.[1]

Od spustenia skúšobnej verzie v septembri 2023 získali používatelia Revolutu na siedmich európskych trhoch viac ako 1 miliardu Revbodov a využili takmer 120 miliónov bodov.

Christopher Guttridge, generálny riaditeľ Revolutu pre oblasť lifestylových produktov, hovorí: „V Revolute nám ide o to, aby sme zákazníkom pomohli vyťažiť z ich peňazí ešte viac. Revbody sú nastavené tak, aby premenili každodenné výdavky na veci a zážitky, ktoré ľudia majú radi – odmeňujeme ich za bežné nákupy. Na rozdiel od mnohých vernostných programov sú Revbody dostupné všetkým. Záleží nám na tom, aby naši zákazníci maximalizovali výhody používania Revolutu ako svojho hlavného bankového účtu bez nutnosti vlastniť kreditnú kartu.“

Zákazníkov Revolutu s programom Premium, Metal a Ultra odmeňujeme nielen Revbodmi navyše za každodenné výdavky, ale aj rôznymi predplatenými službami v rámci programu. Patria medzi ne Financial Times, Tinder, NordVPN a ďalšie. Revolut naďalej rozširuje ponuku partnerských služieb, čo znamená, že čoskoro pribudnú ďalšie.


[1] V súlade s použitím leteckých míľ na získanie odmien podľa informácií zo stránky https://www.flyingblue.us/en/spend/flights/rewards. Platia zmluvné podmienky platených programov.

Značky: