Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Telekomunikačný operátor RadioLAN, spol. s r.o. zareagoval na aktuálnu situáciu a upravil ceny za volania na Ukrajinu. S účinnosťou od 25.2.2022 až do odvolania sú všetky volania z pevnej telekomunikačnej siete RadioLAN do ukrajinských telekomunikačných sietí bezplatné.

Vzhľadom na prebiehajúcu vojenskú inváziu na Ukrajine, ktorá spôsobila zvýšenú potrebu komunikácie slovenských občanov so svojimi rodinnými príslušníkmi a priateľmi nachádzajúcimi sa na Ukrajine, RadioLAN vyjadruje aj touto formou svoju podporu a solidaritu.

Podobne v závere minulého týždňa RadioLAN zareagoval na aktuálne dianie v Ukrajine a šírenie dezinformácií stiahnutím ruských televíznych programov zo svojej ponuky. Na pozíciách ruských televíznych staníc umiestnil ukrajinskú vlajku s výzvou „Stop vojne!“. Svojim zákazníkom a rovnako aj všetkým televíznym divákom prostredníctvom sociálnych sietí odpoučil, aby naďalej sledovali iba overené informácie a nepodliehali hoaxom. RadioLAN pridal do svojej ponuky spravodajskú televíziu CNN, kde diváci môžu sledovať aktuálnu situáciu online.

Značky: