V jubilejnom desiatom ročníku ankety Mobil roka 2016 powered by O2 vám opäť prinášame možnosť vybrať svojich favoritov v 6 kategóriách.

Tri kategórie sme už predstavili a dnes sú na rade produkty, ktoré majú už svoje pevné miesto v mobilnom svete a síce Inteligentné hodinky.

Inteligentné hodinky prinášajú funkcie smartfónu na zápästí používateľa. Zobrazujú prichádzajúce hovory, SMS správy, maily a iné upozornenia, monitorujú funkcie ľudského teľa v pokoji ako aj pri športových aktivitách a v neposlednom rade ukazujú presný čas 🙂 Viaceré z nominovaných hodiniek môžu byť právom považované aj za šperk.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk. A nezabudnite, že každý hlasujúci bude zaradený do žrebovania o skvelé ceny.

V kategórii Inteligentné hodinky roka 2016 sú nominované tieto produkty:

Apple Watch 2

Vylepšená verzia inteligentných hodiniek určených špeciálne pre iPhone. Vyznačujú sa vysokou odolnosťou voči vode, majú GPS prijímač a dlhšiu dobu prevádzky na batériu ako prvá verzia. Doplniť si ich môžete rôznymi náramkami.
Prečítajte si našu redakčnú recenziu Apple Watch 2>>
Ak chcete za hodinky hlasovať, kliknite sem>>

ASUS ZenWatch 3

Vylepšená a dizajnovo vydarená verzia hodiniek od ASUSu. Hodinky sú vyrobené z kvalitných materiálov a sú odolné voči poškriabaniu. Celkový dojem podčiarkuje remienok z talianskej kože a množstvo dobre navrhnutých ciferníkov.
Prečítajte si našu redakčnú recenziu hodiniek ASUS ZenWatch 3>> alebo si pozrite video>>
Ak chcete za hodinky hlasovať, kliknite sem>>

Garmin Fenix Chronos

Ide o najlepšie vybavené inteligentné hodinky pre športovcov. Na merané údaje sa môžete plne spoľahnúť, navyše tieto hodinky vyzerajú ako naozajstné hodinky. Ich ekosystém je prispôsobený pre športovcov.
Viac sa o hodinkách Garmin Fenix Chronos dozviete tu>>
Ak chcete za hodinky hlasovať, kliknite sem>>

 

Lenovo Moto 360 Sport

Lenovo Moto 360 Sport sú športové hodinky, ľahké a odolné aj proti potu, ktoré podporujú aj Wi-Fi pripojenie. Údaje na displeji sa dobre čítajú na priamom slnečnom svetle a batéria vydrží na celý deň náročného použitia.
Ak chcete za hodinky hlasovať, kliknite sem>>

Samsung Gear S3

Gear S3 sú najlepšie inteligentné hodinky od Samsungu. Majú predĺženú výdrž na batériu, zaujímavý dizajn a vymeniteľné remienky. Dajú sa použiť pri športe, ale aj pri práci a oddychu. Okrem verzie Classic existuje aj odolnejšia verzia Frontier. Využívajú aj Wi-Fi pripojenie.
Prečítajte si našu redakčnú recenziu hodiniek Samsung Gear S3>>, neprehliadnite odpovede na 10 najčastejších otázok o hodinkách Samsung Gear S3>> alebo si pozrite video>>
Ak chcete za hodinky hlasovať, kliknite sem>>

TomTom Runner 3 Cardio

Runner 3 Cardio využijú predovšetkým bežci, ale podporujú viaceré športy. Dizajn je zameraný na jednoduché ovládanie aj spotenými rukami, obsahujú GPS prijímač a majú vylepšený remienok.
Prečítajte si našu redakčnú recenziu hodiniek TomTom Runner 3>>
Ak chcete za hodinky hlasovať, kliknite sem>>

Vector Luna

Hodinky zaujmú 30-dňovou výdržou na batériu a dizajnom klasických hodiniek. Podporujú všetky platformy smartfónov a aplikačná výbava postačí na pohodlné používanie. Vybrať sa dá z viacerých farebných verzií tela aj remienku.
Viac sa o hodinkách Vector Luna dozviete tu>>
Ak chcete za hodinky hlasovať, kliknite sem>>

Withings Steel HR

Toto sú hodinky pre niekoho, kto chce dobre vidieť na údaje na ciferníku a na prvý pohľad vie o počte prejdených krokov za deň. Existujú v širokej farebnej škále a prepojiť sa dajú so všetkými modernými smartfónmi. Obsahujú snímač tepu srdca a batéria vydrží 25 dní prevádzky.
Ak chcete za hodinky hlasovať, kliknite sem>>

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk. Každý, kto sa do hlasovania zapojí bude zaradený do súťaže o atraktívne ceny v celkovej hodnote takmer 1500 eur. Hlasujte tu>>

Značky: