Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nový intuitívny rad kuchynských spotrebičov Electrolux sa zaslúži o to, aby bolo vaše varenie jednoduchšie a efektívnejšie. S funkciami asistovaného varenia s technológiami SenseBoil, SenseFry i SensePro dosiahnete hravo a bez námahy profesionálne výsledky. Indukčný varný panel si postráži teplotu sám. Vy sa môžete naplno venovať iba príprave pokrmov.

SenseBoil – Už žiadne pretekanie cez okraj

Inteligentné indukčné varné panely s technológiou SenseBoil po celú dobu varenia detegujú, kedy voda v hrnci dosiahne bod varu. Pri jeho dosiahnutí je teplota automaticky regulovaná až do tej doby, než ju sami zmeníte. Na každej varnej zóne, s pokrievkou aj bez nej, môžete bez obáv variť napríklad zemiaky a odbehnúť si. Príprava bude ďalej pokračovať. Avšak bez nevzhľadných a ťažko čistiteľných škvŕn, ktoré na hrncoch a varných paneloch ostávajú pri pretečení obsahu hrnca.

Modely indukčných varných panelov s technológiou SenseBoil: Electrolux EIS62443 a EIS824, za značku AEG IAE64413XB a IAE84411XB.

Keď máte plné ruky práce s prípravou pokrmu, spoločnosť Electrolux ponúka ďalšieho pomocníka, odsávač pár Electrolux s funkciou Hob2Hood, ktorý sa sám postará o čisté a svieže prostredie vo vašej kuchyni. Vďaka tejto funkcii odsávač pár komunikuje s varnou doskou. Na začiatku varenia inteligentný systém automaticky zapne a rozsvieti odsávač a nastaví odsávanie podľa intenzity vášho varenia. Vy sa môžete sústrediť iba na prípravu pokrmu.

SenseFry – Vždy skvelý výsledok

Aj pri vyprážaní možno vždy dosiahnuť tú najlepšiu chuť a štruktúru pokrmu. Varný panel nastaví ideálny stupeň vyprážania pre každý pokrm a udržuje ju po celú dobu. Hneď tak odpadajú odhady, či má panvica alebo olej požadovanú teplotu. Každý lievanček na raňajky bude jeden ako druhý, žiadny z nich však spálený.

Vďaka dotykovému displeju máte navyše úplnú kontrolu nad celou prípravou. Stav jednotlivých zón možno v reálnom čase sledovať a podľa potreby upravovať.

Modely indukčných varných panelov s technológiou SenseFry®: Electrolux EIS84486,  za značku AEG IAE64843FB a IAE84850FB.

SensePro – Presné varenie bez námahy

Nové indukčné varné panely Electrolux SensePro radu 900 disponujú navyše bezdrôtovým snímačom, ktorý meria teplotu v strede pokrmu. Vďaka tomu môžete variť aj vyprážať s presnosťou bez námahy. Bez obáv sa môžete pustiť aj do varenia metódou Sous-Vide, pri ktorej je vyžadovaná konštantná riadená teplota. Tú teplotná sonda automatický postráži, na dotykovom displeji navyše zobrazuje postup krok za krokom.

Modely indukčných varných dosiek s technológiou SensePro®: Electrolux EIS8648,  za značku AEG IAE84881FB.

Značky: