Akcia, ktorá vám pri kúpe TV navýši body o poznanie rýchlejšie.

Sú totiž viazané na cenu nákupu a pri nákupe TV získavate 2× viac bodov ako obvykle. Akcia platí od 2. 5. 2019 do 5. 6. 2019. Nemusíte sa obmedzovať len na kúpu cez internet alebo na predajni. Možné sú oba spôsoby nákupu.

Je prirodzené, že nový televízor si budete chcieť pozrieť priamo na predajni a sledovať jeho obraz a ako aj celkový dojem z veľkosti. To najmä vtedy, keď sa rozhodujete medzi viacerými veľkosťami alebo si nie ste istí výberom značky.

Akcia platí na akýkoľvek televízor. Tu si môžete pozrieť aktuálnu ponuku modelov.

V prípade kúpy na predajni predložíte svoju NAY Extra kartu, pri internetovej objednávke sa stačí prihlásiť do vášho účtu v NAY, v ktorom máte zadané vaše číslo karty.

Pri kúpe TV Thomson 32HD5506 získate 7,16 EUR späť na klubovú kartu. Uvádzaná suma je počas trvania tejto akcie započítaná už s dvojnásobnou hodnotou.

Pri kúpe TV Samsung QE55Q65R (2019) bude pripočítaných 53,96 EUR späť na vašu NAY Extra kartu. Keď nehľadáte najnovší model, máte možnosť využiť výpredajovú akciu s výraznými zľavami. Využiť môžete tento link s filtrom na výrazne zlacnené TV prijímače.

Ako získať kartu NAY Extra?

O kartu môžete požiadať na všetkých predajniach NAY. Jej vydanie je na počkanie, potrebné je len vyplniť vaše registračné údaje.

Prečítajte si aj:

NAY sa zmenila – novej predajni na Zlatých pieskoch na Slovensku páru nieto (video)

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.