Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Áno, opäť je tu akcia na výhodnú registráciu domén s najkrajšou doménovou koncovkou .sk!

Pretože online svet rastie a každý deň, ktorý ho riadne nevyužívate, môže byť pre vás dňom, kedy začnete v podnikaní strácať.

Urobte skok do virtuálneho sveta!

Pozrite si príbehy úspešných. Niektoré sme zmapovali za vás a ponúkame vám ich vo forme krátkych videí v našej Akadémii virtuálneho Slovenska!

Ale nielen to! Pre lepšie a jednoduchšie pochopenie virtuálneho sveta a podnikania v ňom sme pre vás pripravili 10 jednoduchých krokov, ako váš virtuálny skok môže byť čo najúspešnejší.

Rok 2021 priniesol viac ako 70.000 nových registrácií. Nehovoríme teda o malom raste. Pribúdajú napr. špecializované e-shopy toho istého podnikateľa, prispôsobené rôznym skupinám jeho klientov.

Zároveň sme si všimli trend výrazného poklesu výmazu domén. Čo to znamená? Jednoduchú vec – držitelia domén už vedia, že dobrý názov domény znamená konkurenčnú výhodu či investičnú príležitosť. Dobrá doména sa vo svete predáva za desiatky tisíc. Na Slovensku tiež nie je nezvyčajné, že cena domény prekročí cenu za jej registráciu v stovkách percent!

Online .sk priestor sa blíži k hranici 450.000! Toto číslo nemôže nechať žiadneho správneho podnikateľa chladným. Rozcvičte sa a poďte skákať!

My v spoločnosti SK-NIC, a.s. sme presvedčení, že skok do virtuálneho sveta pomáha rozvoju Slovenska, podnikaniu a v konečnom dôsledku životnému štýlu a preto vyhlasujeme akciu Na nový rok o virtuálny skok!“

Počas 7 dní, teda od 24. do 30. januára 2022 (vrátane), bude cena pre registrátora za registráciu novej .sk domény 5,- EUR bez DPH.

Viac užitočných informácií nájdete na stránke spoločnosti SK-NIC, a.s.

Značky: