Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

S vidinou prichádzajúcej jari a prívalom vracajúcej sa energie prichádza každoročne aj potreba dôkladnejšieho upratovania v našich domácnostiach.

Na pomoc pri veľkom upratovaní doslova od podlahy po strop si tento rok zaobstarajte tichého pomocníka z rodiny vysávačov Electrolux – nový tyčový vysávač Electrolux 600. Vysávače z tohto radu sú vám kedykoľvek poruke, jednoducho sa používajú a vďaka ich bohatému príslušenstvu si s vami trúfnu na akékoľvek povrchy v celej vašej domácnosti. Doprajte si čistotu bez zbytočného hluku.

Nové modely se silným výkonem a poloviční hlučností

Pravidelné upratovanie nám pomáha cítiť sa v našej domácnosti vždy komfortne, ale niekedy nie je jednoduché odhodlať sa k samotnému procesu upratovania. Preto stále viac ľudí dáva pri každodennom upratovaní prednosť tyčovým vysávačom, k  výhodám ktorých patrí predovšetkým jednoduchá ovládateľnosť a fakt, že ich máte poruke naozaj kedykoľvek potrebujete. Pokiaľ si teda zaobstaráte nového tyčového pomocníka Electrolux 600, upratovanie s ním bude vás bude hračka, a to nielen na jar.

Nový rad tyčových vysávačov Electrolux 600 zahŕňa štyri modely – Animal, Allergy, Wet a Clean, ktoré sú výkonnejšie a tichšie. Ako nástupca úspešného radu modelov Electrolux Pure Q9 prináša tento rad ešte vyšší sací výkon vďaka nové motorizovanej hubici PowerPro multi-surface, ktorá pri vysávaní vydáva až o polovicu menej hluku*. Pomôže vám jednoducho vyčistiť podlahy v celom byte a nebude vás pritom obťažovať nepríjemným hlukom. Nie je nutné ani neustále meniť hubice – bohato vám bude stačiť iba táto jediná, ktorá je vhodná na všetky typy povrchov a môžete s ňou pri vysávaní plynulo prechádzať z kobercov na tvrdé podlahy.

Electrolux vysávačZdroj: Electrolux

Vďaka integrovanému LED osvetleniu vám už neunikne ani smietka. K  prevádzke vysávača nepotrebujete ani žiadne prívodné káble. Vystačí si s vlastnou vysokovýkonnou batériou, ktorá zvládne až 55 minút nepretržitej prevádzky (podľa interného testu ručnej jednotky) a umožní vám aj vysávanie na miestach bez prístupu k elektrickej sieti. Celú domácnosť alebo interiér vášho auta tak stihnete upratať hravo a bez zaváhania.

Electrolux vysávačZdroj: Electrolux

Stará sa o vaše zdravie a pohodlie každý deň

Zabudnite na akúkoľvek námahu pri upratovaní a manipulácii s vysávačom. Bude vás baviť, ako jednoducho možno zachádzať a vychádzať zo základne bez toho, aby ste museli vysávač dvíhať, odkladať ho v priebehu upratovania alebo ho zložito upratovať po skončení vysávania. Skvelou správou je, že sa stará aj o vzduch vo vašej domácnosti – je totiž vybavený 5-stupňovým filtračným systémom a dokáže zachytiť až 99,9 % prachových častíc, ktoré by sa inak uvoľnili z vysávača späť do vzduchu. Každý deň vám tak pomáha udržať si zdravší domov. Okrem toho je súčasťou modelu Allergy hubica BedProPowerUV+, ktorá dokáže odstrániť baktérie a alergény z matracov, postelí, pohoviek, vankúšov a detských postieľok, dokonca aj z pelechov pre zvieratá. Celú domácnosť tak upracete dokonale a s istotou hygienickej čistoty.

Electrolux vysávačZdroj: Electrolux

Riešenie pre majiteľov domácich miláčikov

Všetci vieme, že naši štvornohí miláčikovia dokážu zanechať srsť doslova všade. Pokiaľ ste majiteľom jedného z nich, bude pre vás skvelou voľbou model Animal so špeciálnou hubicou PetPro+, ktorá vašu domácnosť zbaví nepríjemných zvieracích chlpov. Vyčistíte s ňou všetok  nábytok a čalúnenie, od pohoviek až po samotné pelechy. Radosť z chvíľ strávených s vašimi miláčikmi vám už nepokazia ani žiadne nevzhľadné chlpy.

Mokré čistenie nebolo nikdy jednoduchšie

Pokiaľ vás nebaví nepríjemné vytieranie podláh pomocou klasického mopu, vyskúšajte novinku z tohto radu – Electrolux 600 Wet. Súčasťou tohto modelu je unikátna hubica PowerPro mop určená na mokré čistenie. Vysávač s touto hubicou môžete použiť na odstránenie tekutín a odolných nečistôt z celej podlahy. Vďaka rotačným podložkám sa bude vaša podlaha lesknúť aj bez použitia klasického mopu. Hubica PowerPro mop je kompatibilná s všetkými tyčovými vysávačmi Electrolux 600, možno ju teda dokúpiť ku všetkým modelom tohto radu.

Electrolux vysávačZdroj: Electrolux

Všestranné upratovanie s novým radom tyčových vysávačov Electrolux 500

O váš dokonale čistý domov sa postará aj nový nástupca obľúbených tyčových vysávačov Well Q7/8 – rad Electrolux 500. Pokiaľ si vyberiete pomocníka tohto radu tyčových vysávačov, môžete sa spoľahnúť nielen na jeho ergonomický dizajn, účinnú  5-stupňovú filtráciu a odnímateľnú ručnú jednotku, ktorá uľahčuje vysávanie aj vyššie položených či ťažko dostupných miest, ale hlavne na novú univerzálnu hubicu s väčším sacím otvorom na 100 % zber prachu v štrbinách tvrdých podláh. Vysávače ponúkajú nepretržitý čas prevádzky 45 až 55 minút (v závislosti od zvoleného modelu) a dlhotrvajúci vysoký výkon. Praktickou súčasťou modelu Clean ES52C212XN je špeciálna hubica na tvrdé podlahy, u modelu Allergy oceníte hubicu BedProPowerUV+, ktorá dokáže odstrániť aj peľ, baktérie a roztoče a zabezpečiť tak hygienicky čistejšie postele a pohovky. U všetkých modeloch tohto radu je navyše použité 58 % recyklovaných plastov, takže môžu byť dokonalou súčasťou každej udržateľnej domácnosti.

Electrolux vysávačZdroj: Electrolux

Electrolux 300 na pohodlné každodenné vysávanie

Ďalším nástupcom obľúbených modelov Well Q6 je nový rad tyčových vysávačov Electrolux 300, ktorá zahŕňa modely s 18V akumulátormi zabezpečujúcimi čas prevádzky až 45 minút. Sú preto ideálnou voľbou na jednoduché a pohodlné každodenné upratovanie. Axiálna cyklónová technológia pomáha udržiavať stabilný výkon počas celého vysávania, a to aj v prípade, že sa zásobník na prach naplní na maximum.

Svieže farby vreckového modelu radu Electrolux 600

Pokiaľ nedáte dopustiť na klasický vysávač, spríjemnite si jarnú upratovanie s novým vreckovým modelom Electrolux 600 Clean, ktorý kombinuje silný výkon na všetkých typoch podláh s intuitívnym ovládaním nohou, aby pre vás bolo vysávanie čo najpohodlnejšie. Radosť vám urobí nielen praktickou taškou na bohaté príslušenstvo, ale hlavne svojím jedinečným dizajnom v svetlom ružovom odtieni, ktorý prinesie do vašich domovov presne takú jar, ako má byť.

* V porovnaní so staršími ručnými jednotkami Electrolux – napr. model WQ61-42GG.