Čínska spoločnosť sa chystá na koniec roka vo veľkom štýle.

OnePlus pripravuje v spolupráci s McLarenom špeciálne vydanie modelu 6T. Najvýkonnejší smartfón od OnePlus by mal byť predstavený 11. decembra v Londýne. Partnerstvo medzi spoločnosťami bolo odhalené iba pred pár dňami, pričom v tom čase ešte neboli známe detaily spolupráce a o pripravovanom smartfóne neboli žiadne zmienky.

Najnovšie informácie tvrdia, že by sme mali očakávať špeciálny smartfón OnePlus 6T s 10 GB pamäte RAM a 256 GB vnútorného úložiska. Pokiaľ sa naozaj predstaví model 6T s tak veľkou operačnou pamäťou, tak to bude prvé zariadenie s týmito parametrami, ktoré sa aj reálne dostane do predaja. Smartfón by mal pochopiteľne niesť aj logo McLaren na zadnej stene, aby bol ľahko rozpoznateľný od ostatných variantov radu 6T.

OnePlus 6T McLaren bude predstavený o deň neskôr aj v Indii (12. decembra), deň po udalosti v Londýne. Je potrebné sa pripraviť na to, že pôjde o limitovanú edíciu. Pokiaľ by ste mali o toto prevedenie smartfónu záujem a chceli sa aj pochváliť rekordnou 10 GB „ramkou„, musíte byť v strehu a pripravení nakupovať hneď po spustení predaja.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

vivo NEX 2 príde s dvomi displejmi a novou konštrukciou. Selfie fotoaparát už nehľadajte

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.