Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Online hra so zdieľaným herným svetom Sea of Thieves sa vylodí 20. marca 2018 na rodinu zariadení Xbox One a počítačov s Windows 10, za odhadovanú maloobchodnú cenu 69,99 euro. Už teraz si Sea of Thieves môžete zakúpiť v predpredaji a pozrieť sa v novej video ukážke, aké rozbúrené dobrodružstvo na vás v hre čaká:

Kto si hru zakúpi v predpredaji, získa exkluzívny prístup k uzatvorenému beta testu tesne pred vydaním hry, čím sa fanúšikom naskytne ideálna príležitosť pripraviť sa na morskú nemoc v predstihu. Ako korisť hráči navyše získajú zdarma balíček Black Dog Pack so štýlovým oblečením s unikátnymi a okázalými vzormi.

S radosťou takisto predstavujeme aj bezdrôtový ovládač z limitovanej edície Xbox Wireless – Sea of Thieves. Ovládač v tmavo-fialovom transparentnom vyhotovení je vybavený laserom vyrytými značkami morského vlka a záhadnou lebkou, ktorá v tme svieti. Xbox Wireless Controller – Sea of Thieves, ktorý sa dostane do predaja 6. februára za odhadovanú maloobchodnú cenu 69,99 euro, si môžete zakúpiť v predpredaji už teraz. Balenie ovládača navyše obsahuje zdarma aj exkluzívnu sadu oblečenia – Prievozník, zlaté členstvo Xbox Live na 14 dní a skúšobné konto služby Xbox Game Pass na 14 dní.

Viac informácií o Sea of Thieves nájdete na Xbox Wire alebo stránkach SeaOfThieves.com.

Značky: