Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

SPI International oznamuje, že jej najsledovanejšia stanica FilmBox prechádza zmenou vizuálnej podoby, čo zahŕňa akvizíciu obsahu významných štúdií a tiež inovovanú grafickú podobu stanice obsahujúcu nové dlhé a krátke znelky programu. Grafika bude nasadená na stanici FilmBox po celom svete, ako prví ju uvidia diváci v Českej a Slovenskej republike už v apríli 2020.

Globálna mediálna spoločnosť SPI / FilmBox, ktorá prevádzkuje 40 televíznych staníc na šiestich kontinentoch, pokračuje v zlepšovaní svojich produktov a služieb tak, aby poskytovala vysokokvalitný zábavný zážitok miliónom divákov po celom svete. Vylepšené programy FilmBox budú obsahovať stovky hodín nových filmových hitov a seriálov z významných štúdií a vylepšený grafický vzhľad. Ten si kladie za cieľ odrážať inovatívny, a napriek tomu dobre známy aspekt stanice. Nový grafický balíček sa objaví na všetkých programoch FilmBox vo všetkých teritóriách, pričom v Českej republike a na Slovensku dôjde k jeho spusteniu v apríli.

„Sme hrdí na to, že môžeme našim divákom poskytnúť produkty, ktoré využívajú moderné technológie, a pritom zostávajú praktické a pochopiteľné. Inovovaná grafika prinesie niektoré nové kľúčové funkcie, vďaka ktorým bude obsahová propagácie lepšie zrozumiteľná,“ hovorí Haym Behar, marketingový riaditeľ spoločnosti SPI International. „Kvalitná zákaznícka skúsenosť je kľúčom pri návrhu podoby našich produktov. Preto sme do vizuálneho štýlu začlenili známe vzory, ako je postavenie našich dvoch farieb – červenej a bielej – vedľa seba. Zároveň chceme zlepšiť vizuálny dojem pomocou plynulých prechodov a jedinečného zvukového sprievodu,“ pokračuje Behar.

Programy FilmBox súčasne rozšírili výber titulov vďaka nedávnym multiteritoriálnym obchodom s hlavnými štúdiami a distribútormi, a tak ponúknu novú dávku populárnych hollywoodskych trhákov, klenotov svetovej kinematografie a uznávaných miestnych produkcií.

Budeme aj naďalej plniť náš sľub zlepšovať naše produkty a služby a veľmi nás teší, že môžeme tieto vylepšenia ponúknuť divákom po celom svete, počnúc Českou republikou, kde je FilmBox najsledovanejším plateným programom za posledných päť po sebe idúcich mesiacov,“ dodáva Behar.

Stanice FilmBox majú po celom svete vyše 30 miliónov odberateľov, pričom väčšina z nich sídli v regióne EMEA. FilmBox je najsledovanejší platený filmový program v Českej republike a je dostupný takmer všetkým užívateľom platenej televízie v Českej republike a na Slovensku.

Nový grafický balíček bude spustený v Českej republike a na Slovensku v apríli, potom bude uvedený v ďalších teritóriách.

 

 

Značky: