Prenosný reproduktor nemusí byť drahou záležitosťou, inšpirujte sa naším výberom.

Dobrý prenosný reproduktor môže stáť aj stovky eur. Nie každý však potrebuje takéto drahé príslušenstvo, najmä ak počúvate hudbu len občasne, prípadne potrebujete reproduktor napríklad do altánku, kde si na kvalitu nepotrpíte. Ak chcete spraviť kompromis medzi kvalitným zariadením a dobrou cenou, môžete sa inšpirovať naším výberom dobrých reproduktorov s cenou do 50 eur.

Produkty, ktoré sme do tohto výberu zvolili, začínajú na cenovej úrovni pod 20 eur. Vyberie si teda skutočne každý, najmä teda ak pozeráte po cenovo dostupných reproduktoroch. Ak teda hľadáte zariadenie, za ktoré nezaplatíte množstvo peňazí, pomôže si našimi tipmi.

XO F23

Prvý reproduktor, ktorý si v rámci nášho výberu predstavíme, je XO F23. Tento reproduktor už na prvý pohľad zaujme svojím dizajnom, pripomína totiž oveľa drahšie reproduktory. XO F23 poskytuje zvuk HiFi a pripojenie k inému zariadeniu prebieha vďaka technológii Bluetooth 5.0. Batéria reproduktoru má kapacitu 1200 mAh, nebudete ho musieť teda príliš často nabíjať, výrobca uvádza prevádzkový čas približne 5 hodín. Cena tohto reproduktoru pritom vôbec nie je neprimeraná, kúpite ho už za menej ako 20 eur.

Cena: 15,90 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

XO F23Zdroj: top4mobile.sk
XO F23

Xiaomi Mi Compact Bluetooth Speaker 2

Druhý reproduktor, ktorý sa dostal do nášho výberu, pochádza od spoločnosti Xiaomi a je ním Mi Compact Bluetooth Speaker 2. Práve táto značka je už dlhoročným hráčom na trhu s audio zariadeniami a vďaka kompaktným rozmerom tohto reproduktora si ho môžete vziať so sebou kamkoľvek. Reproduktor disponuje technológiou Bluetooth 4.2 a batéria má kapacitu 480 mAh. Vďaka tejto batérii dokáže reproduktor od Xiaomi vydržať na jedno nabitie až približne 6 hodín prehrávania zvuku.

Cena: 25,90 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

Mi Compact Bluetooth Speaker 2Zdroj: top4mobile.sk
Mi Compact Bluetooth Speaker 2

Nillkin X-MAN

Reproduktor Nillkin X-MAN je štýlový reproduktor, ktorý si viete zakúpiť hneď v niekoľkých farbách. Pripojenie k inému zariadeniu prebieha vďaka technológii Bluetooth 4.0 a okrem stabilného pripojenia dostanete aj skvelý zvuk. Batéria reproduktora má kapacitu 5200 mAh, čo vám zabezpečí aj viac ako 10 hodín nepretržitého prehrávania. Vďaka tomu sa z tohto reproduktora stáva ideálny spoločník nielen na cesty, ale aj na záhradné oslavy spojené s grilovačkou.

Cena: 36,90 eura

Zakúpiť si ho môžete v zelenej farbe na tomto odkaze

Zakúpiť si ho môžete v modrej farbe na tomto odkaze

Zakúpiť si ho môžete v červenej farbe na tomto odkaze

Nillkin X-MANZdroj: top4mobile.sk
Nillkin X-MAN

Blitzwolf BW-WA2 Lite

Tento 12 W reproduktor prichádza s vysokou kvalitou zvuku, ktorá bude vyhovovať aj náročnejším používateľom. Blitzwolf BW-WA2 Lite dokáže na jedno nabitie vydržať až 12 hodín prehrávania a vďaka krytiu na úrovni IP66 nebudete mať problém vziať si tento reproduktor aj k bazénu. Prepojenie s iným zariadením môže prebiehať ako prostredníctvom Bluetooth 5.0, tak aj prostredníctvom káblu s konektorom AUX či USB-A.

Cena: 48,90 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

Blitzwolf BW-WA2 LiteZdroj: top4mobile.sk
Blitzwolf BW-WA2 Lite

Náš výber reproduktorov je na konci, no predstavili sme si v ňom ako lacné zariadenia, tak aj pokročilé príslušenstvo, ktoré vám nemôže doma chýbať. Bluetooth reproduktor je totiž dnes súčasťou takmer každej domácnosti a ak aj vy hľadáte takéto zariadenie, neváhajte sa inšpirovať. Do pozornosti však dávame aj naše ďalšie výbery produktov z rôznych kategórií, ktoré by vám nemali ujsť.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.