Dobrý gamepad by mal byť povinnou výbavou každého vášnivého hráča.

Hranie hier môže byť skvelou relaxačnou činnosťou, no aj profesionálnou aktivitou. Žiadnemu hráčovi by pritom vo výbave nemalo chýbať ani to správne príslušenstvo, ktorým si dokáže hranie hier spríjemniť. Medzi takéto príslušenstvo patria aj gamepady, teda herné ovládače na smartfóny, počítače alebo herné konzoly. Gamepady pritom nemusia byť drahou záležitosťou, môžete siahnuť aj po cenovo dostupných riešeniach.

My sme sa tak pozreli na niekoľko cenovo dostupných gamepadov, ktoré by vám vo výbave nemali chýbať. Či už teda zháňate cenovo dostupnú náhradu za váš súčasný ovládač alebo chcete skúsiť s takýmto príslušenstvom hrať na vašom smartfóne, počítači alebo konzole, ste na správnom mieste. Ukážeme si, že gamepad vôbec nemusí byť drahou záležitosťou.

Havit G180BT

Prvým ovládačom, ktorý spomenieme v našom výbere, je Havit G180BT. Tento ovládač má nielen moderný dizajn s pekným podsvietením, no aj viacero skvelých funkcií, vďaka ktorým bude vašou pravou rukou pri hraní hier. Výdrž batérie sa pohybuje medzi 5 – 10 hodinami hrania, pričom nabíjanie môže trvať približne dve hodiny. Gamepad Havit G180BT je kompatibilný s viacerými platformami vrátane smartfńov, televízorov, konzol alebo počítačov.

Cena: 25,90 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

Havit G180BTZdroj: top4mobile.sk
Havit G180BT

iPega PG-9220

Herný ovládač iPega PG-9220 podporuje smartfóny so systémom Android aj iOS, počítače so systémom Windows aj niektoré konzoly. Prepojenie tohto gamepadu môže byť pomocou Bluetooth aj kábla. Vďaka teleskopickému držiaku sa však z tohto ovládača stáva skvelé príslušenstvo pre váš smartfón, keďže ho jednoducho uchopíte. Navyše sú niektoré tlačidlá vybavené LED podsvietením, takže hranie hier pre vás bude aj vizuálnym zážitkom.

Cena: 34,90 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

iPega PG-9220Zdroj: top4mobile.sk
iPega PG-9220

Dareu H101X

Gamepad Dareu H101X je skvelým príslušenstvom pre vaše hranie. Na jedno nabitie dokáže fungovať až 25 hodín, takže nebudete musieť svoju hru prerušovať v tom najlepšom. Pripojenie ovládača je možné až troma spôsobmi, prostredníctvom kábla, Bluetooth alebo pásma 2,4G. Tento gamepad navyše môžete prepojiť s viacerými zariadeniami, od smartfónov, cez počítače, televízory so systémom Android až po konzoly Nintendo Switch.

Cena: 37,90 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

Dareu H101XZdroj: top4mobile.sk
Dareu H101X

iPega PG-9083A

Herný ovládač iPega PG-9083A je kompatibilný ako so systémom Android, tak aj iOS, prípadne s počítačmi či niektorými konzolami. Vďaka svojmu dizajnu dokáže skvele udržať váš smartfón a vy si tak užijete prémiový herný zážitok. Batéria umožňuje až 15 hodín prevádzky a prepojenie so smartfónom môže byť ako pomocou kábla, tak aj prostredníctvom Bluetooth. Vďaka ergonomickému dizajnu tento ovládač skvele padne do ruky a vaše hranie teda nebude narušené ani problémom s držaním ovládača.

Cena: 43,90 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

iPega PG-9083AZdroj: top4mobile.sk
iPega PG-9083A

V tomto výbere sme sa sústredili na príslušenstvo, ktoré by nemalo chýbať žiadnemu hráčovi. Gamepady sú nesmierne obľúbené ako pri hraní na počítači, tak aj v rámci hrania hier na smartfónoch a iných platformách. Ak by ste sa pritom chceli pozrieť aj na výber ďalšieho príslušenstva, dávame do pozornosti naše články, medzi ktorými sa môžete pozrieť ako na príslušenstvo k vášmu počítaču, tak aj na lacné slúchadlá.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.