Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových riešení a produktov inteligentnej domácnosti, oznamuje uvedenie nového zariadenia Deco X10-4G. Najnovší prírastok do rodiny Deco ponúka pokročilé funkcie, ktoré používateľom prinášajú rýchle a stabilné pripojenie k internetu.

Flexibilný prístup k internetu odkiaľkoľvek

Nový model je vybavený dvojpásmovou technológiou Wi-Fi 6, rýchlosťou internetového downlinku až 1500 Mb/s (1201 Mb/s v pásme 5 GHz a 300 Mb/s v pásme 2,4 GHz) a zaisťuje tak plynulý a neprerušovaný zážitok z internetu, či už ide o streamovanie v rozlíšení 4K, hranie cloudových hier alebo videohovory.

Vďaka technológii 4G LTE, ktorá podporuje rýchle prenosy 4G+ Cat6, je Deco X10-4G ideálnym riešením pre domácnosti a malé firmy, ktoré potrebujú spoľahlivé internetové pripojenie v oblastiach s obmedzenou dostupnosťou pevného pripojenia. Zariadenie je schopné poskytovať vysokorýchlostný internet tam, kde bežné pevné pripojenie nie je k dispozícii alebo je nedostatočné. Stačí na to bežná dátová SIM karta.

Jednotky Deco X10-4G sú navrhnuté tak, aby spolupracovali a vytvárali jednotnú mesh sieť s rýchlym internetom. Vďaka technológii Mesh sa jednotlivé jednotky automaticky prepájajú a optimalizujú cestu dát tak, aby bolo zaistené najlepšie možné pokrytie a minimalizované mŕtve zóny. Tento systém umožňuje plynulý prechod medzi jednotkami pri pohybe po dome, čo zaisťuje neprerušené pripojenie bez nutnosti ručného prepínania medzi sieťami.

Zariadenie disponuje technológiami MU-MIMO a OFDMA, ktoré umožňujú efektívnejšie využitie šírky pásma a poskytujú možnosť pripojenia viacerých zariadení súčasne bez straty výkonu. Inteligentná technológia QoS (Quality of Service) potom automaticky optimalizuje šírku pásma pre rôzne aplikácie, čo zaisťuje najlepší možný zážitok pre všetkých užívateľov.

Elegantný, praktický a jednoduchý

TP-Link Deco X10-4G je nielen výkonným a spoľahlivým riešením pre internetové pripojenie, ale aj elegantným doplnkom do každej domácnosti či kancelárie, vďaka svojmu modernému dizajnu. Na zadnej časti prístroja sú ukryté tri gigabitové WAN/LAN porty na pripojenie káblových zariadení. Vďaka nim môže byť ich rýchlosť až 10× vyššia ako pri štandardných ethernetových pripojeniach.

Deco X10-4G sa ľahko inštaluje a spravuje pomocou aplikácie Deco, ktorá je dostupná pre zariadenia so systémami iOS aj Android v češtine aj slovenčine. Aplikácia umožňuje používateľom nastaviť sieť v priebehu niekoľkých minút a poskytuje prehľad o všetkých pripojených zariadeniach, rovnako ako možnosti rodičovskej kontroly a zabezpečenia siete.

Kľúčové vlastnosti routeru TP-Link Deco X10-4G:

  • Rýchlosť Wi-Fi 6 až 1,5 Gb/S (1 201 Mb/s v pásme 5 GHz a 300 Mb/s v pásme 2,4 GHz)
  • Vstavaný LTE modem 4G+ Cat6
  • Technológia MU-MIMO a OFDMA
  • Bezproblémový roaming
  • 3 gigabitové porty
  • Jednoduché nastavenie
  • Rodičovská kontrola

Bližšie informácie o produktoch nájdete tu:
https://www.tp-link.com/cz/home-networking/deco/deco-x10-4g/

Značky: