Zdá sa, že Pocophone F1 je najhoršie stráženým smartfónom v histórii.

Nevie sa, či k tak rozsiahlym únikom prišlo z nedbanlivosti, alebo z iného dôvodu. Pre fanúšikov značky Xiaomi je to pritom určite dobrá správa. Uniklo totiž aj unboxing video s ešte nepredstaveným Pocophone F1.

Video zobrazuje zariadenie zo všetkých strán ako aj celé predajné balenie. Vo videu je vidieť aj novú nadstavbu POCO MIUI. Telo smartfónu je plastové s 5,99-palcovým IPS displejom. Vo výbave je zahrnuté aj odomykanie pomocou skenovania tváre od Xiaomi. To sa nachádza na prednej strane vo výreze displeja a na chrbte zariadenia nájdete duálny fotoaparát s čítačkou odtlačkov prstov a duálnym bleskom.

Najnovšie spoločnosť Xiaomi potvrdila, že POCO F1 predstaví 22. augusta na akcii v IndiiCenovo lákavé a hlavne výkonné zariadenie prinesie Snapdragon 845. Pôjde pritom o najlacnejšie zariadenie s momentálne najvýkonnejším čipsetom od Qualcommu a pre OnePlus 6 vzniká skutočná konkurencia.

Z ostatných špecifikácií vyberáme – 6 GB pamäte RAM, 12 Mpx hlavný fotoaparát s 5 Mpx sekundárnym fotoaparátom. Pre milovníkov selfie bude nachystaný 20 Mpx fotoaparát a veľká 4 000 mAh batéria. Poco F1 sa predstaví s podtitulom Master of Speed.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Pocophone F1 zaútočí v plnej sile. Xiaomi nebude na výbave vôbec šetriť

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.