Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

1 000 ALPINE NA VÝROČIE 100. NARODENÍN ZAKLADATEĽA

Jean Rédélé zakladateľ značky Alpine by tento rok oslávil 100. narodeniny. V Dieppe, historickom priemyselnom areály značky bolo zhromaždenie, ktoré vzdalo hold tomuto mužovi. Návštevníci sa vydali na cestu cez hlavné míľniky histórie značky. Súčasťou podujatia bola výstava ikonických vozidiel, vecí a osobných pamiatok Jeana Rédélé, ako aj Alpine sprievod ulicami Dieppe.

So zástupcami značky Alpine bola na podujatí aj rodina Jeana Rédélé či osobnosti zo
60-ročnej histórie značky: jazdec a spolujazdec Biche Marcel Callewaert, Jacques Cheinisse, Bernard Darniche, Christian Ethuin, Guy Fréquelin, Vincent Lavergne, Michel Leclère, Bob Neyret, Jean-Pierre Nicolas, Alain Serpaggi, Jean Vinatier, Michel Vial, ako aj tí, ktorí stoja za úspechmi úplne nového A110, Jean-Pascal Dauce, Antony Villain, Pierre Sancinéna a Laurent Hurgon.

AKCIA FANÚŠIKOV PRE FANÚŠIKOV

IDEA (organizácia pre podujatia ALPINE so sídlom v Dieppe) spája ďalšie organizácie, ako je Alpine Alumni Association (AAA), Dieppe Alpine Club (CAD) a Dieppe Alpine Factory Club (CAUD). Alpine oslavoval za prítomnosti veľkolepého Alpine A522 (F1) a predstavil úplne nové A110 vo verzii pre mnohých nadšencov, ktorí prišli na víkendové oslavy.

Značky: