Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na otváracom podujatí Pricemania Academy Kickoff IX. sa vo štvrtok, 2. 3. 2017, o 18:00 v novovybudovanom bratislavskom centre inovácií Binariu už po deviatykrát stretnú odborníci na e-commerce a online marketing s majiteľmi e-shopov a všetkými, ktorí spoločne žijú online svetom.

V rámci večera odznejú 4 prednášky, v ktorých sa bližšie pozrieme na UX a SEO pre responzívne weby, podrobnú analýzu konkurencie a ukážeme si, ako kombinácia dát a kreativity mení e-commerce. Sériu prednášok otvorí český odborník na produktovú analytiku Jan Mayer, ktorý vám prostredníctvom prednášky „Vaša konkurencia vás už sleduje – robte to lepšie!“ ukáže, čo všetko sa dá zistiť na základe verejne dostupných dát o vašej konkurencii.

Ako spíker sa predstaví aj Pavel Ungr, český expert na SEO a online marketing, ktorý v odvetví dlhoročne pôsobí ako konzultant, úspešne publikuje, školí a prednáša. V prednáške Kto nie je mobilný, podpísal si ortieľ smrti v e-commerce“ sa pozrie na responzívny dizajn, AMP weby, mobilné aplikácie, penalizácie za obťažovanie mobilných používateľov a mobilný index. Vypočuť si tak môžete novinky zo sveta mobilného vyhľadávania, tipy, ako ich implementovať a získate tak náskok pred konkurenciou.

Oblasť používateľského dizajnu zastúpi Jan Kvasnička, uznávaný český UX dizajnér a zástanca myšlienky „Nenúťte používateľov premýšľať“. S prednáškou Najväčšie a najčastejšie chyby pri návrhu mobilného e-shopu v praxi“ si ukážeme najčastejšie chyby a ako sa ich vyvarovať, od spracovania a používania menu (nie len téma „hamburger“) cez využívanie vyhľadávania, jeho našepkávača, filtrovanie, radenie, stránkovanie až po jednoznačnosť odkazov, proces minimalizácie informácií a omnoho viac. Všetky ukážky budú autentické zo slovenských a českých e-shopov, riešenia teda uvidíte naozaj v praxi.

Oficiálny program uzavrie jeden z najznámejších slovenských marketérov Michal Pastier, kreatívny riaditeľ úspešnej reklamnej agentúry Zaraguza. Vďaka jeho prednáške „Ako kombinácia dát a kreativity mení e-commerce?“ zistíme napríklad aj to, či predá viac oblečenia modelka, ktorá sa na fotke drží vlasov alebo bokov. Chcete vedieť, čo rozhoduje o tom, že sa nám niečo páči alebo nepáči a ako zrýchliť výťah bez toho, aby ste zmenili motor? Počkajte si na Michalovu prednášku.

Pre návštevníkov je nachystaný, okrem hodnotného vzdelávacieho obsahu, aj priestor na networking v príjemnom prostredí doplnený bohatým cateringom, ochutnávkou pezinských vín značky Farebné vinárstvo, tankové pivo, stánky partnerov, tombola a ďalšie prekvapenia.

Lístky na Pricemania Academy Kickoff IX. si môžete zakúpiť na pricemaniaacademy.sk.

Značky: