Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Viber prináša futbalovým fanúšikom jedinečný športový zážitok, v ktorom môžu prepojiť svoju prirodzenú súťaživosť a schopnosti odhadnúť výsledky zápasov. Novinka je spustená pri príležitosti zahájenia Majstrovstiev sveta vo futbale v Rusku.

Fanúšikovia po celom svete radi tipujú výsledky zápasov a poradie tímov na základe budúcich výsledkov futbalových zápasov. Zatiaľ čo niektorí majú svoju listinu uloženú v Excelovej tabuľke, iní používajú kancelársku nástenku a tí zo starej školy si vedú tabuľky vo svojom poznámkovom bloku. Viber im teraz prináša novú a inovatívnu možnosť, ako si výsledkové tabuľky usporiadať.

Nové funkčné rozšírenie chatu od Viber prináša veľa zábavy pri zostavovaní odhadov výsledkov a sledovanie skóre zápasov do oblasti správ – umožňuje používateľom okamžite súťažiť a porovnávať hodnotenie v automaticky aktualizovanej tabuľke. Rovnako tak môžu používatelia v reálnom čase sledovať priebeh zápasu a na Viberi nájdu aj aktuálny vývoj stretnutia a hodnotenie zápasov Majstrovstiev sveta.

„Pre fanúšikov futbalu je to adrenalínový mesiac, ktorý sa točí okolo Majstrovstiev sveta. Keďže k nim sami patríme, sme veľmi radi, že im vieme umožniť, aby mali túto ohromnú udalosť v centre svojho chatu na Viberi. Myšlienka transformácie starej kancelárskej nástenky do podoby skórovacej listiny v prostredí chatu, sprevádzaná súťažným zápalom v rámci skupinových správ je úplne inovatívna,“ hovorí Djamel Agaoua, generálny riaditeľ spoločnosti Viber.

Tým, ktorí sa chcú angažovať ešte viac, ponúka Viber príležitosť zúčastniť sa globálnej výsledkovej listiny, kde je možné vyhrať úžasné ceny:

  • Presné predpovede zápasov dajú fanúšikom príležitosť vyhrať tisíce voľných balíčkov samolepiek Viber, bezplatný kredit Viber Out a ďalší obsah.
  • Jeden šťastný fanúšik, ktorý získa najviac bodov, bude korunovaný titulom „najväčší futbalový fanúšik na svete“ a vyhrá cenu, ktorá je snom každého priaznivca futbalu: VIP výlet pre víťaza a jeho priateľa na zápas El Clásico v ďalšej sezóne, ktorý budú môcť sledovať z prednej rady sedadiel na štadióne Camp Nou!

Viber vydal pri príležitosti Majstrovstiev sveta aj exkluzívny balíček bezplatných futbalových samolepiek v 16 jazykových verziách a slovenčina je jedným z nich. Samolepky ponúkajú fanúšikom ďalšie možnosti, ako spoločne komunikovať a užiť si veľa zábavy.

Aby bol zážitok naozaj maximálny, špičkové mediálne spoločnosti po celom svete, vrátane 90min.com a Championat.com, otvoria špeciálne komunity Viber, kde bude mať neobmedzené množstvo fanúšikov možnosť sledovať zaujímavé rozhovory o futbale alebo sa zúčastniť programu komunitných skórovacích listín. „90min je to, čo dáva fanúšikom hlas, takže partnerstvo s firmou Viber a budovanie fanúšikovských futbalových komunít na ich platforme je pre nás jedinečnou príležitosťou zapojiť fanúšikov v reálnom čase do najväčšej udalosti sveta.“ Andres Cardenas, globálny manažér futbalovej divízie v spoločnosti 90min.

Stiahnite si Viber už teraz a vytvorte si svoju skórovaciu listinu v skupinovom chate: https://vb.me/worldfootball

Často kladené otázky

Ako môžu používatelia spustiť svoju skupinovú skórovaciu listinu?

– Používateľ zdieľa svoje predpovede zápasov v skupinovom chate prostredníctvom nového rozšírenia World Football Chat Extension.

– Akonáhle používateľ zdieľa svoje predpovede, môže ľahko vytvoriť svojou výsledkovú listinu tým, že klikne na príslušné tlačidlo v paneli rozšírenia chatu. Ostatní členovia, ktorí sa chcú pripojiť a objaviť sa v tabuľke, musia zdieľať svoje odhady výsledkov v skupine.

– Ak používateľ figuruje na viacerých výsledkových listinách, bude na nich zohľadnený iba jeden odhad výsledku, a tým bude ten posledný odhad pre každú hru.

– Aby používatelia nikdy nezmeškali zápas, špeciálny chatbot im pošle denne pripomienku, aby dokončili svoje tipy pred začiatkom zápasu.

Ako môžu používatelia zbierať body?

– Ak používateľ dokonale odhadne skóre zápasu, dostane 3 body a vyhrá okamžitú cenu.

– Ak používateľ neodhadne presný výsledok, ale správne tipne, kto vyhrá zápas, získa aspoň 1 bod k celkovému počtu získaných bodov. Napríklad, ak používateľ tipoval, že Rusko vyhrá 3: 1 a zápas skončil výhrou Ruska 3: 2.

– Tieto body sa automaticky pripočítajú do všetkých tabuliek daného užívateľa v rôznych skupinách.

Značky: