Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Bolt Food je prvá aplikácia na donášku jedla v Bratislave, ktorá svoje doručovacie služby rozšírila aj do Dúbravky, Lamača a Rače. Služba sa rozšírila nielen o oblasti, kde jedlo doručuje, ale aj o nové známe reštaurácie vo svojej ponuke.

Odteraz si prostredníctvom aplikácie Bolt Food môže užívateľ nechať doručiť hotové jedlo či nákup domov alebo do kancelárie v celej Dúbravke, Lamači a Rači. Rovnako ako v ostatných mestských častiach aj tu je pri doručovaní kladený dôraz na to, aby prebehlo bez kontaktu medzi kuriérom a zákazníkom.

Bolt sa každú službu snaží prevádzkovať čo najefektívnejšie, neustále ju vylepšovať a zároveň tým spríjemniť život stále väčšej skupine ľudí. Preto expanzia do častí vzdialenejších od centra mesta bola pre nás od začiatku jednou z priorít. Veríme, že nielen väčší geografický zásah ale aj rozšírená ponuka reštaurácií urobia našim novým i stálym zákazníkom radosť,“ hovorí Roman Sysel, regionálny manažér spoločnosti Bolt pre strednú Európu.

Bolt každý deň pridáva nové reštaurácie, a v priebehu niekoľko týždňov sa ponuka rozšírila o desiatky reštaurácií, medzi ktorými nechýbajú veľmi populárne podniky ako PHOčkáreň, EDO-KIN či novo pridaná, obľúbená Wagamama. Donáška jedla bude možná aj z prevádzok ako Burger King, Pizza Hut či Nordsee, ktoré sa nachádzajú práve aj v týchto okrajových častiach mesta.

Bolt má viac ako 30 miliónov používateľov vo viac ako 35 krajinách po celom svete. Bolt Food bol prvýkrát uvedený na trh v Estónsku v marci 2019, v súčasnosti je služba dostupná už vo viac než 10 krajinách.

Reštaurácie a kuriéri sa môžu prihlásiť na webových stránkach food.bolt.eu.

Značky: