Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Blížiaci sa Deň matiek je časom na oslavu žien, ktoré nás priviedli na svet a vychovali. Obzvlášť v hektickej dobe plnej stresu je jeden z najlepších darčekov práve oddych. K plnohodnotnému relaxu môžu významne prispieť technologickí pomocníci. Dokážu totiž postrážiť zdravotný stav, umožnia relaxovať pri obľúbenej hudbe či ukážu zdravotné účinky prechádzok.

Prinášame tipy na originálne darčeky, ktoré nielen potešia, ale pomôžu mamám spríjemniť voľné chvíle.

Hodinky postrážia zdravie aj kondíciu

Pandemická doba nám pripomenula, že zdravie máme len jedno. Stále viac ľudí siaha po inteligentnej elektronike, aby im pomohla viac sa hýbať a mať zdravší životný štýl. Ak teda vaša mamička rada začína deň prechádzkou po parku alebo domácim cvičením, jej dokonalým spoločníkom by mohli byť cenovo dostupné a funkciami nabité smart hodinky Huawei. Na výber je hneď niekoľko modelov.

Hodinky Huawei Watch Fit prichádzajú so vstavanou podporou pre 96 rôznych športov. Monitorujú tiež kvalitu spánku, mieru stresu, sledujú menštruačný cyklus a kontinuálne merajú hodnotu okysličenia krvi SpO2. Ultraľahké hodinky so štýlovým dizajnom a obdĺžnikovým displejom teraz kúpite za špeciálnu odporúčanú cenu 64,90 eur.

Pre mamy, ktoré preferujú klasický dizajn hodiniek, bude ideálnym darčekom niektorý z modelov série Huawei Watch GT 2. Okrem základného modelu v dvoch veľkostiach, ktorý ponúkne sledovanie až stovky športov za 129 eur, je tu aj špeciálna Gold edícia so zlatým remienkom a menším ciferníkom. Tento model v aktuálnej zvýhodnenej akcii kúpite od 173 eur.

Pre náročné mamičky, ktoré to myslia s aktívnym životným štýlom naozaj vážne, je tu špičkový model Watch GT 2 Pro so zafírovým sklíčkom, ktoré je takmer nemožné poškriabať. Získať ich môžete teraz za odporúčanú cenu 229 eur.

Všetky modely hodiniek Huawei prepojíte so smartfónmi ktorejkoľvek značky. Pomocou aplikácie Huawei Health (Zdravie) v smartfóne či tablete si vaša mama môže kedykoľvek skontrolovať svoje zdravotné údaje, ako napríklad srdcový rytmus v reálnom čase, spálené kalórie, aktuálnu hladinu stresu, saturáciu krvi kyslíkom (SpO2) či hodnotenie spánku s odporúčaniami na zlepšenie.

Počúvanie hudby v bezpečí

Skvelým tipom na darček sú napríklad bezdrôtové slúchadlá FreeBuds 4i. Stačí ich prepojiť s telefónom či tabletom a môže si vychutnať obľúbenú hudbu či reláciu v ľubovoľnej hlasitosti bez toho, aby bola rušená. FreeBuds 4i majú aj režim Awareness, ktorý zvuky a najmä hlasy z okolia aktívne prepúšťa do ucha používateľa. Vďaka nemu si môžete byť istí, že vaša mama zostane v bezpečí aj vtedy, ak bude mať slúchadlá v ušiach – napríklad počas prechádzania cez cestu či pri cestovaní MHD.

Veľkou výhodou slúchadiel od Huawei je aj ich jednoduché ovládanie – poklepaním na slúchadlo pozastaví hudbu či opätovne spustí prehrávanie. Huawei FreeBuds 4i teraz môžete mať za ešte výhodnejšiu cenu od 69 eur.

Ako stvorený na výlety

Uvoľňovanie opatrení a opatrný návrat do normálneho života spolu s blížiacou sa letnou sezónou znamená, že mnoho z nás neodolá spoločnému rodinnému výletu. A práve na ňom sa mama nezaobíde bez mobilu s kvalitným fotoaparátom.

Huawei P smart 2021 je skvelým príkladom telefónu s výbornými foto schopnosťami, ktorý zároveň nestojí veľa. Jeho štvoritý zadný fotoaparát umožňuje snímať fotografie vo vysokom rozlíšení vďaka kombinácii 48 Mpx hlavného fotoaparátu s umelou inteligenciou. Nechýba širokouhlý objektív, ktorý je ideálny napríklad pre rodinné selfie, alebo keď si na túre bude chcieť odfotiť pútavú scenériu.

Všetky appky, ktoré vaša mama potrebuje, si stiahne z obchodu Huawei AppGallery priamo od výrobcu. P smart 2021 sa v akcii pri príležitosti Dňa matiek predáva za zvýhodnenú odporúčanú cenu 153,90 eur.

Produkty Huawei v špeciálnej zľave pri príležitosti Dňa matiek kúpite u maloobchodných predajcov od dnes do 16. mája alebo do vypredania zásob. Viac informácií o akcii nájdete tu.

Značky: