Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Jednoduchá a bezstarostná tlač s automatickými dodávkami spotrebného materiálu, servisom v nasledujúci pracovný deň a integrovanými riešeniami pre bezpečnosť a produktivitu.

Hlavné body správy:

  • Šikovný cenový plán HP sa každý mesiac prispôsobuje tak, aby boli zabezpečené čo najnižšie náklady
  • Menej priameho kontaktu so zákazníkmi, príležitosť opakovaného predaja pre obchodných partnerov
  • Maximálna produktivita pomocou bezpečného a škálovateľného riešenia pre domácnosti a kancelárie

Na konferencii HP Reinvent spoločnosť HP Inc. predstavila službu HP Managed Print Flex. Ide o nový plán predplatného riešenia MPS (Managed Print Services) na báze cloudu. Firmám pomôže optimalizovať náklady vďaka zjednodušeniu riadenia procesov, zvýšeniu produktivity a zaisteniu flexibility pri škálovaní alebo prispôsobovaní meniacim sa obchodným potrebám. Táto používateľsky prívetivá služba zbavuje firmy starostí s tlačou a umožňuje im nasmerovať viac úsilia a prostriedkov na rast firmy.

Po roku a pol bezprecedentných zmien sa úplne jasne ukázalo, že najdôležitejšia je flexibilita,“ uviedol George Brasher, generálny riaditeľ a globálny riaditeľ divízie tlačových služieb a riešení spoločnosť HP Inc. „S ohľadom na to sme riešenie MPS maximálne zjednodušili. Zákazníci si vlastne ani nevyberajú plán predplatného. Náš inovatívny chytrý plán automaticky nastaví z hľadiska nákladov ten najlepší variant na základe toho, čo bolo skutočne vytlačené. IT oddelenia sa teda môžu menej sústreďovať na dohľad nad tlačovými službami a viac na to, čo považujú za skutočne dôležité.“

Vďaka prechodu na cloud si môžu zákazníci a partneri vybrať tlačiarne, ktoré najlepšie vyhovujú ich potrebám. Tým rýchlo a efektívne vybavujú zamestnancov v kancelárii alebo doma tlačiarňami potrebnými na produktívnu prácu. Zásluhou chytrého cenového plánu HP sa zákazníci nemusia obávať, že zaplatia viac, ako je potrebné, pretože plán sa automaticky mesačne upravuje tak, aby im na základe skutočného objemu vytlačených dokumentov poskytol z hľadiska nákladov ten najlepší variant.

Základné predplatné okrem iného zahŕňa:

  • Automatické doplňovanie spotrebného materiálu – systém proaktívne naplánuje dodávku nových náplní, skôr než sa spotrebujú tie staré
  • Služby riešenia technických problémov a porúch so spätným volaním do dvoch hodín a pomocou na mieste v nasledujúci pracovný deň, ak sa problém nepodarí vyriešiť vzdialene
  • Krátkodobý ročný záväzok s automatickým predĺžením
  • Službu HP Roam, aby mohli zamestnanci bezpečne tlačiť prakticky odkiaľkoľvek
  • Všetky tlačiarne sú konsolidované v jednotnom prehľade a účtované v jednej zmluve
  • Stránka ako stránka; plány nerozlišujú medzi čiernobielou a farebnou tlačou
  • Balíček Wolf Security zabezpečuje konfiguráciu koncových zariadení so správnym nastavením zabezpečenia

Riešenie HP Managed Print Flex, predstavené na celosvetovej virtuálnej partnerskej akci HP Reinvent 2021, ponúka obchodným partnerom mimoriadne zaujímavú príležitosť na rast predvídateľných príjmov a zisku z tlačových služieb. To všetko bez zložitosti a rizík prostredníctvom príjmov z platieb za hardware vopred, s možnosťou ďalšieho predaja a provízií, doplnkových riešení a predplatného služieb, kratších predajných rokovaní a ďalších možností.

Platia všeobecné obchodné podmienky. Dostupnosť nového riešenia HP Managed Print Flex na slovenskom trhu sa očakáva v priebehu roku 2022.

Značky: