Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Odolné tablety dostávajú aktualizáciu systému Android 11 vrátane služieb Google Mobile

Spoločnosť WEROCK Technologies GmbH, inovatívny výrobca odolných tabletov, notebookov a mobilných počítačov, predstavuje aktualizáciu operačného systému na Android 11 pre odolné tablety Rocktab S108 a Rocktab S110. Oba tablety sú obľúbené v mimoriadne náročných podmienkach.

Rocktab S108 a Rocktab S110 sú kompaktné, odolné tablety s 8″ alebo 10″ displejom. Ponúkajú atraktívny pomer ceny a výkonu pre nepriaznivé pracovné prostredie. Okrem jasného displeja na prácu vonku a dotykového displeja kompatibilného s gestami sú zariadenia vybavené mnohými rozhraniami a disponujú pripojením LTE, GPS, Bluetooth a WLAN.

Najdôležitejšie vlastnosti série Rocktab S100

  • Robustné priemyselné tablety na profesionálne použitie
  • Jasný displej odolný proti poškriabaniu na prácu vonku s dotykovou obrazovkou kompatibilnou s gestami
  • Veľkorysá batéria na celý pracovný deň
  • Ideálny do náročných podmienok, pretože je odolný voči vode a prachu podľa normy IP67
  • Výkonné možnosti procesorov Intel® a MediaTek®
  • Plná produktivita – výber systému Windows 10 Professional alebo Android 11 vrátane služieb Google
  • Certifikácia Google GMS s prístupom ku všetkým aplikáciám Google vrátane obchodu Play a Google Maps
  • Pripojenie USB 2.0 a USB typu C
  • Integrované GPS na určovanie polohy
  • Dvojpásmová sieť WLAN 802.11 a/b/g/n/ac, vysokorýchlostné internetové pripojenie 4G LTE a Bluetooth 4.0
  • K dispozícii sú dokovacie stanice a ďalšie príslušenstvo
  • Klimaticky neutrálny výrobok: všetky emisie skleníkových plynov z výroby a dopravy sú kompenzované

Systém Android 11, ovplyvnený pandémiou Corona, ponúka vylepšený messenger a videotelefóniu, väčšiu ochranu dát, vylepšené bezpečnostné funkcie, ako je napríklad „Scope Storage“, ktorá umožňuje aplikáciám bežať v akomsi sandboxe, ako aj vylepšenú správu aktualizácií. Pracovalo sa však aj na použiteľnosti: Zoznam vylepšení je dlhý, napríklad zdieľanie v blízkosti, vylepšená správa profilov alebo vylepšené textové a hlasové zadávanie.

„Naším cieľom je vyvíjať odolné výrobky na použitie v priemysle,“ hovorí Markus Nicoleit, generálny riaditeľ spoločnosti WEROCK. „Preto nás mimoriadne teší aj to, že sme pri tejto modernizácii mohli pokračovať na rovnakej hardvérovej báze. Tým sa predlžuje cyklus využitia výrobku, čo zabezpečuje lepšiu uhlíkovú stopu v konečnom dôsledku,“ pokračuje Nicoleit.

Tak ako všetky produkty spoločnosti, aj uhlíková stopa tabletov, ktorá nevyhnutne vzniká pri výrobe a preprave, je plne kompenzovaná prostredníctvom klimatických projektov WWF Gold Standard. Telefóny Rocktab S108 a Rocktab S110 s operačným systémom Android 11 je už možné objednať a zakúpiť prostredníctvom priameho predaja alebo distribučných partnerov. Existujúci používatelia tabletov Rocktab S108 a Rocktab S110 môžu kontaktovať spoločnosť WEROCK a požiadať o aktualizáciu na novú verziu. Okrem série S100 spoločnosť ponúka aj ďalšie odolné tablety, notebooky a zariadenia MDE.

Ďalšie informácie sú k dispozícii na adrese https://www.werocktools.com/products/rugged-tablets/.