Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Výkonná a kompaktná cestovná ústna sprcha Panasonic EW-DJ4B je veľmi účinným doplnkom vašej každodennej starostlivosti o zuby. Má tlak vody približne 647 kPa*, čo zaisťuje pôsobivé výsledky. Vďaka najnovšej pokročilej ultrazvukovej technológii, špeciálne navrhnutej dýze a štyrom režimom čistenia má všetko, čo potrebujete na to, aby ste svoju ústnu hygienu posunuli na vyššiu úroveň.

Čistenie zubov elektrickou zubnou kefkou je síce skvelý spôsob starostlivosti o zuby a ďasná, ale dobrá ústna hygiena vyžaduje viac než len čistenie. Niekoľko štúdií preukázalo, že ústne sprchy lepšie odstraňujú povlak a čistia priestory pod líniou ďasien (tzv. parodontálne kapsy) než zubná niť alebo medzizubné kefky.** Ústna sprcha EW-DJ4B sa pomocou prúdu vysokotlakovej vody dostane do miest, ktoré zubné kefky a zubná niť často vynechávajú. Dôkladne odstraňuje zvyšky jedla, povlak a odolné baktérie, ktoré môžu spôsobiť parodontálne ochorenie, ak sa im nevenuje pozornosť. Je preto ideálnym zariadením, ktoré môžete mať poruke po čistení zubov.

Ústna sprcha EW-DJ4B je vybavená úzkou ultrazvukovou dýzou, ktorá zvyšuje rýchlosť prúdu vody aj pri tej istej úrovni tlaku vody. Vznikajú tak bublinky vodnej pary, ktoré vyletujú na povrch zubov a vytvárajú rázové vlny, ktoré zosilňujú čistiacu silu. To znamená, že si môžete poradiť s odolnými zvyškami jedla výkonným, ale zároveň šetrným spôsobom. Použitie tejto dôkladne prepracovanej dýzy je pohodlné, pretože má ideálny tvar na čistenie medzizubných priestorov.

Zároveň je možné ústnu sprchu prispôsobiť svojim potrebám. Má nastaviteľnú dýzu, ktorá mení smer prúdu vody bez toho, aby ste museli meniť úchop, a štyri úrovne tlaku vody, ktoré je možné ľahko meniť. Hoci má kompaktný dizajn, odnímateľná nádržka na vodu, ktorú je možné umývať v umývačke, má obsah 150 ml vody, čo stačí na 40 sekúnd čistenia.

Táto ústna sprcha je ideálnym spoločníkom na cesty, má teleskopickú nádržku na vodu, ktorá sa vojde do dlane a zloží sa do kompaktnej veľkosti 15,4 cm. Ľahko sa vmestí do kúpeľňovej skrinky, kabelky alebo kufra. A vo chvíľach, keď sa ponáhľate, vás iste poteší, že ho môžete plne nabiť už za jednu hodinu. 

Spojte ústnu sprchu EW-DJ4B s dýzou WEW0985 na starostlivosť o jazyk – už čoskoro sa objaví na trhu.

WEW0985 je nástavec na čistenie jazyka na použitie s irigátorom EW-DJWB a ďalšími modelmi z tohto radu (okrem EW1611).

Na dôkladné a hĺbkové čistenie spojte základňu EW-DJ4B s WEW0985. Tá je vybavená slučkami s vysokou hustotou na špičke dýzy z jemnej tkaniny, ktoré odstraňujú hlboko usadené baktérie z povrchu jazyka a zameriavajú sa na papily spôsobujúce zápach z úst. Dýza je vysoká 12 cm, ľahko sa nasadzuje a je vhodná na hĺbkové a šetrné čistenie jazyka. Používa sa ako súčasť pravidelnej zubnej starostlivosti a môže zlepšiť zdravie ústnej dutiny, pomôcť v boji proti parodontóze a účinne osviežiť dych.

*1 Pri použití ultrazvukovej dýzy s nastavením tlaku vody na úroveň 4. ** 2 Národný inštitút pre zubný a kraniofaciálny výskum, USA, „Health Info, Gum Disease, Periodontal (Gum) Disease“.

Značky: