Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vaše deti si letné dobrodružstvo určite zaistia samy, či už na tábore, spoločnej dovolenke alebo napríklad u babičky. S nasledujúcimi tipmi im ho ale môžete ešte spestriť alebo rozšíriť. A využijú ich aj v okamihu, keď zrovna nebudú mať po ruke žiadnych kamarátov.

Kolonožka Denver DBO-6501

S kolonožkou potrénuje váš potomok motoriku, ale hlavne sa s ňou rýchlo dostane, kam práve potrebuje. Tento model má dva motory a duálny vyvažovací systém, takže je veľmi stabilný. Môžete ho rozbehnúť až na 12 km/h a vďaka zabudovanému LED svetlu na prednej strane dosky vás vodiči i chodci uvidia aj pri horšej viditeľnosti. Kolonožka je poháňaná výkonnou nabíjateľnou batériou a za 4 hodiny dobíjania môžete vyraziť na trasu dlhú až 15 km. Maximálna nosnosť je 120 kg. Cena je 199 €.

Kolonožka Eljet Offroad

Vaše dieťa s ňou môže jazdiť vpred aj vzad, zatáčať alebo vyšvihnúť hviezdnu otočku priamo na mieste. Vďaka väčším gumovým kolesám s priemerom 25 cm s nimi však tiež môže vyraziť do miernejšieho terénu a užiť si jazdu až o rýchlosti 16 km/h. Doba nabíjania je 1,5 hodiny s dojazdom 20 km. Maximálna nosnosť je 120 kg. Cena je 319 €.

Elektrokolobežka Razor Power Core E100S

Tento model sa pýši špeciálnym inovatívnym motorom umiestneným v zadnom kolese, vďaka ktorému je jazda bezpečnejšia (nie sú tu žiadne pohyblivé časti) a dlhšia (až 60 minút). O pohodlie a bezpečnosť malého vodiča sa postará i odklápací stojanček, ručne ovládaná predná brzda, primeraná veľkosť stúpadla alebo odnímateľné sedadlo. Kolobežka je vhodná od 8 rokov veku, uvezie max. 54,4 kg, ide rýchlosťou až 18 km/h a zostavíte ju behom niekoľkých minút. Cena je 213,90 €.

Detský digitálny fotoaparát VTECH Kidizoom Twist Plus X7

Kto by nechcel zachytiť momentky zo svojich dobrodružstiev? Tento fotoaparát navyše vašej dcére alebo synovi umožní i vytvárať video-animácie, zvukové komentáre alebo zmeniť hlas. Odolný materiál prežije aj pád na zem, rozlíšenie objektívu je 2 Mpx a jeho otočné prevedenie vie doslova zázraky. Deti ocenia aj farebné filtre a ďalšie efekty, a až ich prestane fotenie baviť, môžu plynulo prejsť k záložke Hry. S počítačom ho prepojíte cez USB kábel. Cena je 65,90 €.

Vysielačka pre deti GoGEN Maxipes Fík

Set dvoch vysielačiek GoGEN Maxipes Fík urobí radosť všetkým deťom, ktoré chcú vysielať tajné správy kamarátom i rodičom ako doma, tak na výletoch. Vysielačky totiž ponúkajú dosah 7 km, takže môžu komunikovať aj s kamarátmi vo vedľajšej dedine alebo štvrti. Využívať môžu 8 kanálov a k dispozícii majú aj oranžovo podsvietený displej alebo nastavenie hlasitosti. Napájajú sa tromi batériami typu AAA. Cena je 27 €.

Tablet Huawei MediaPad T3 10.0

Pokiaľ práve počasie nepraje behaniu vonku, vaše dieťa sa môže zabaviť čítaním elektronických kníh, sledovaním seriálu alebo hraním hier. Tento cenovo dostupný tablet s veľkým prehľadným IPS displejom s uhlopriečkou 9,6″ a rozlíšením 1280 x 800 px a operačným systémom Android využije celá rodina – rodičia môžu pred nevhodným obsahom ochrániť deti pomocou detského zámku. Súbory a aplikácie môžete ukladať do internej 16 GB pamäte, ktorú ľahko rozšírite vložením micro SD karty. Využiť môžete aj zadný 5Mpx a predný 2Mpx fotoaparát, GPS alebo GLONASS. Vysokokapacitná batéria sa postará o dostatočnú výdrž. Cena je 148,90 €.

Príprava hotdogu Sencor SHM 4210

Musia sa o seba deti počas dňa chvíľu postarať samy? Nechajte ich, nech si urobia svoju obľúbenú desiatu – hotdog. V tomto prístroji pripravia až 6 párkov naraz a miesto v rožku im vytvorí napichovací tŕň. V hotdogovači si ale uvaria aj vajcia alebo zeleninu v pare – napríklad kukuričné ​​klasy. Vo výbave nechýba ani nástavec pre zapekanie pečiva. Prístroj má kompaktné rozmery a protišmykové nožičky. Cena je 17,08 €.

Palacinkovač Rohnson R-201

Nechajte deti pripraviť raňajky, prípadne ich aspoň do prípravy zapojte. Tento palacinkovač ponúka nepriľnavú 30cm plochu a vysoký výkon 1000 W. Môžete si tiež zvoliť jeden z piatich teplotných stupňov a prispôsobiť tak rýchlosť a intenzitu ohrevu pripravovaného pokrmu – okrem palaciniek na tomto prístroji totiž pripravíte aj placky, mexické tortily alebo ho môžete využiť ako gril. Cena je 27,10 €.

 

Všetky produkty kúpite v kamenných predajniach Datart alebo na www.datart.sk.

Značky: