Aktuálne počasie a lyžiarske podmienky v strediskách vo vašom okolí v jednej aplikácii.

Počas jarných prázdnin chcú ešte mnohí využiť príležitosť dobre si zalyžovať. Pri výbere toho správneho lyžiarskeho strediska odteraz pomôže aplikácia Počasie & Radar. Okrem aktuálnej predpovede počasia, poskytne informácie o výške snehu, stave zjazdoviek či počte spustených vlekov vo viac ako 100 slovenských lyžiarskych strediskách a v mnohých strediskách v celej Európe.

Ideálne spojenie predpovede počasia a snehového spravodajstva

Lyžovačka vo februári môže byť veľmi ovplyvnená počasím. Vyššia denná teplota a zrážky skôr dažďové ako snehové, môžu kvalitu snehu na svahoch veľmi rýchlo meniť. Všetky informácie pre lyžiarov o aktuálnom stave v lyžiarskych strediskách sú preto v aplikácii Počasie & Radar pravidelne aktualizované, aby mali používatelia k dispozícii tie najčerstvejšie informácie.

Používatelia aplikácie si jednoducho vyberú lokalitu v menu a po jej potvrdení sa im vo vrchnej časti obrazovky zobrazí aktuálna predpoveď počasia a hodinová predpoveď počasia pre danú lokalitu na dva dni dopredu. Hneď pod týmito informáciami sa nachádzajú informácie pre lyžiarov, ktoré obsahujú snehové spravodajstvo pre lyžiarske strediská v priamom okolí vybranej lokality.

Odteraz je teda možné v jednej aplikácii sledovať aktuálne počasie a jeho predpoveď a zároveň stav zjazdoviek v lyžiarskych strediskách v okolí sledovaných lokalít. 

V skratke o aplikácii 

Okrem toho, že je aplikácia Počasie & Radar jednou z najobľúbenejších medzi slovenskými používateľmi kvôli svojej presnosti predpovedí a prehľadnosti, má množstvo iných veľmi užitočných a praktických funkcií:

  • viacero druhov widgetov aj s hodinami – jedným z nich je aj výrez radaru vybranej lokality,
  • vytvorenie zoznamu obľúbených lokalít,
  • výstrahy pred nepriaznivým počasím (i formou push-notifikácií),
  • informácie o teplote morí v prímorských lokalitách a o snehových podmienkach v mnohých lyžiarskych strediskách,
  • možnosť tvorby fotografií s počasím,
  • zákaznícka podpora v slovenskom jazyku,
  • možnosť zakúpenia licencie Premium s viacerými výhodami (bližšie priblíženie meteoradaru, meteoradar v 5-minútových intervaloch, zobrazenie bez reklám)

Aplikáciu pre iOS a Android si môžete stiahnuť na odkazoch nižšie:

Google Play
App Store

Zdroj: Počasie & Radar

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.