Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Bang & Olufsen dnes predstavuje Beosound Level, prenosný bezdrôtový domáci reproduktor, ktorý poskytuje pôsobivý zvuk, bezkonkurenčné remeselné spracovanie a modulárny dizajn, ktorý zlepšuje životnosť. Vďaka svojmu štíhlemu dizajnu a zabudovanej zapustenej rukoväti je prenosnosť srdcom Beosound Level. Či už stojí vo vzpriamenej polohe v kuchyni, leží rovno na stole alebo elegantne visí na stene, reproduktor inteligentne zmení svoje nastavenie, aby poskytoval výnimočný zážitok z počúvania hudby v akejkoľvek polohe a v každej miestnosti.

POCTIVÉ  MATERIÁLY, KTORÉ ZJEMŇUJÚ TECHNOLÓGIU

Poskytuje čistý dojem nadčasového dizajnu od Torstena Valeura a je vyrobený vo Factory 5 v dánskom Strueri. S perleťovým hliníkovým rámom predstavuje Beosound Level bezkonkurenčné skúsenosti spoločnosti Bang & Olufsen v oblasti výroby hliníka. Použitím materiálov, ktoré zjemňujú technológiu, sa reproduktor hodí do každého interiéru. Kryty reproduktora sú k dispozícii vo vyhotovení prírodná dubová dyha, ktorá je ošetrená tak, aby zvýrazňovala prírodné zrná a štruktúru dreva, čo pripomína luxusný škandinávsky nábytok. A zaujme bezšvový pletený tmavošedý textil Kvadrat, vďaka čomu je Beosound Level lákavý na dotyk a vizuálne príťažlivý z ľubovoľného uhla.

Zdroj: Beng Olufsen

Zdroj: Beng Olufsen

Vďaka bezdrôtovým technológiám a odolnosti proti prachu a postriekaniu vodou IP54 môžete systém Beosound Level jednoducho prenášať po celom dome a dokonca ho preniesť aj do záhrady. Používateľské rozhranie reproduktora je hladko integrované do jeho hliníkového rámu a tlačidlá je možné aktivovať mäkkým dotykom, čo vám umožní ľahký prístup k obľúbenej skladbe alebo rozhlasovej stanici. Keď sa priblížite k reproduktoru, Beosound Level sa rozsvieti, aby vás privítal prostredníctvom integrovaných senzorov priblíženia upravujúcich jeho jas tak, aby vyhovovali dňu alebo noci. Po dokončení práce s reproduktorom sa svetlo pomaly stlmí, čo umožní minimalistickému dizajnu dostať sa do centra pozornosti.

ELEGANTE VYRIEŠENÉ NABÍJANIE

Keď je čas na nabíjanie, Beosound Level má jedinečné možnosti vrátane jednoduchého riešenia nabíjania – hliníkovej magnetickej zástrčky, ktorá plynulo zacvakne na zadnú časť reproduktora. Vďaka tomuto inovatívnemu dizajnu je nabíjanie ľahké, elegantné a rovnako štýlové ako samotný reproduktor, takže môžete hrdo nechať nabíjačku na stole. Spoločnosť Bang & Olufsen tiež navrhla voliteľný nástenný držiak, ktorý umožňuje nabíjanie reproduktora pri súčasnom počúvaní hudby, a jednoduché odpojenie reproduktora, keď chcete, aby sa hudba pohybovala spolu s vami.

VYNIKAJÚCI ZVUK, KTORÝ JE STVORENÝ NA PRENÁŠANIE

So 105 wattovým hudobným výkonom poskytuje Beosound Level vynikajúcu čistotu a dynamické basy vďaka výkonnej zostave reproduktorov s piatimi meničmi s dvoma 4″ basovými reproduktormi, jedným 2″ širokopásmovým reproduktorom, dvoma 0,8″ výškovými reproduktormi a zosilňovačmi s nízkym skreslením, ktoré umožňujú adaptívne zvukové nastavenie a poskytuje 79 dB basovú kapacitu a 96 dB v strednom rozsahu hlasitosti.

Zdroj: Beng Olufsen

Zdroj: Beng Olufsen

Beosound Level má pokročilé viackanálové podporné akustické vlastnosti vrátane aktívnej kompenzácie miestnosti novej generácie a prichádza s prelomovým 16 hodinovým časom prehrávania pri typických hlasitostiach počúvania. Toto je umožnené pomocou inteligentnej analýzy správania a neustáleho prispôsobovania spotreby energie a ladenia reproduktora. Zvuková architektúra systému Beosound Level bola vyvinutá tak, aby automaticky upravovala svoje akustické ladenie od 180 stupňov do 360 stupňov na základe spôsobu jeho umiestnenia, čím optimalizuje váš zážitok z počúvania.

VYLEPŠENIE ŽIVOTNOSTI POMOCOU DIZAJNU

Spoločnosť Bang & Olufsen je známa svojimi produktmi s dlhou životnosťou a s Beosound Level spoločnosť taktiež prináša nové riešenia v boji proti zastarávaniu technológií, pre zvyšovanie efektívnosti využívania zdrojov a zlepšovanie životnosti. Okrem svojho nadčasového vzhľadu bol systém Beosound Level modulárne navrhnutý pre ľahkú údržbu, servis a opravy, pri ktorých môžu zákazníci vykonávať jednoduché operácie, ako je napríklad výmena batérie, a servisní partneri majú ľahký prístup k dôležitým častiam reproduktora.

Beosound Level prichádza s novým vymeniteľným streamovacím modulom od Bang & Olufsen, ktorý bude napájať všetky budúce domáce reproduktory spoločnosti. Modul bol vybavený dostatočným procesorovým výkonom a technológiou pripojenia na získanie nových aktualizácií a funkcií výkonu po mnoho ďalších rokov a k modulu je možné ľahko získať prístup na účely výmeny a opätovného pripojenia k základnej doske ako servisného riešenia. V prípade, že by technológia pripojenia a streamovania časom zastarala, je možné modul nahradiť najnovšou verziou. To znamená, že reproduktor je pripravený na budúcnosť prostredníctvom aktualizácií na najnovšie technologické štandardy, aby prinášal dekády vynikajúcich zvukových zážitkov.

Zdroj: Beng Olufsen

Zdroj: Beng Olufsen

Spoločnosť Bang & Olufsen bude aj naďalej vyrábať ľahko vymeniteľné predné kryty z nových materiálov a farieb, aby sa reproduktor mohol vyvíjať podľa vášho osobného štýlu a identity, a zároveň dodával luxusný prvok do každého interiéru. Dôkazom toho, že Beosound Level efektívne využíva zdroje, je aj telo reproduktora vyrobené z vysoko výkonného recirkulovaného polymérneho materiálu.

Značky: