Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

IT technologická spoločnosť Cleverlance je zlatým partnerom tohtoročnej celoeurópskej testovacej konferencie HUSTEF 2018 (Hungarian Software Testing Forum). Cleverlance bude mať okrem prednášok v hlavnej sále aj prezentačný stánok, kde predvedie ukážky aplikácií, ktoré vyvíja. Konferencia HUSTEF 2018 prebehne v dňoch 29. – 31. októbra v Budapešti v priestoroch kultúrneho centra Várket Bazár.

Cleverlance sa zúčastňuje na konferencii HUSTEF už druhý krát. V roku 2017 mala na konferencii status strieborného partnera, tento raz je v pozícii partnera zlatého. V hlavnom programe vystúpi riaditeľ Cleverlance Slovakia Tomáš Brozák a predstaví samotnú spoločnosť a jej projekty. Prednášku na téma testovanie aplikácií pre virtuálnu a rozšírenú realitu bude mať Milan Mitošinka – vedúci mobilného vývoja v Cleverlance.

V hlavnej hale bude mať spoločnosť Cleverlance stánok, v ktorom bude prezentovať ukážky svojich aplikácií pre VR a AR vyvíjané pre automobilový priemysel a zdravotnícke vzdelávanie.

“Testing všeobecne patrí k úplne kľúčovým kompetenciám Cleverlance. Preto sme na konferencii HUSTEF, ktorá sa zaoberá testovaním, už druhý krát po sebe. Minuloročná  účasť pre nás bola maximálne prínosná a tak sme sa tento rok neváhali stať  zlatým partnerom celej akcie. Teší nás, že sa znovu stretneme s európskou špičkou v testovaní.” Dodáva k účasti na akcii Andrej Časný, Senior Account Manager v Cleverlance.

Značky: