Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Každodenné starosti v práci, nákupy, upratovanie … Neviete, kde vám hlava stojí a pre zahnanie hladu zjete čokoľvek, čo máte práve po ruke? „Odmenou“ vám môžu byť problémy s postavou. Samozrejme, odnesú si to aj vaše nervy. Tak sa poďte konečne zastaviť a začať sa o seba starať. Pravidelná šálka bylinného čaju Teekanne BALANCE & SLIM vás vezme na cestu za vnútornou harmóniou a štíhlou postavou.

Teekanne sa obrátilo na voňavé dary z prírody a z blahodarných byliniek vytvorilo zmes, ktorá podporuje zdravé trávenie a dokonale uvoľňuje prepracovanú myseľ. V príjemne voňavých tónoch určite rozpoznáte magickú mätu, ktorá výborne znižuje hladinu stresu a nervozity, a zároveň priaznivo pôsobí na žalúdok. Medovú chuť čaju prepožičiava lahodná medovka, ktorá je známa pre svoje upokojujúce účinky. Vďaka bobuliam z borievky sa zase z vašej šálky čaju stane vítaný pomocník pre udržanie normálnej hladiny cukru v krvi. Oddajte sa starostlivosti byliniek a prelaďte svoju myseľ na pokojnú vlnu vnútornej rovnováhy. Vďaka blahodarnej zmesi bylín v Teekane BALANCE & SLIM sa budete cítiť v pohode a dosiahnuť štíhlej postavy potom bude ľahšie.

TEEKANNE HARMONY FOR BODY & SOUL Balance & Slim

Objavte aj ďalšie chute čajov Teekanne alebo vyskúšajte čajové recepty. Pre viac informácií a tipov navštívte www.teekanne.sk

Značky: