Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Preneste sa s Kinder Joy do Jurského sveta a zažite fantastické chvíle s dinosaurami! Nová edícia pochúťky od Kinder prináša všetkým malým dobrodruhom nielen figúrky pravekých jašterov z úspešného megafilmu, ale aj tematické hračky a prístup do zábavnej aplikácie plnej hier a zážitkov.

Kinder Joy s mliečnym a kakaovým krémom a dvoma chrumkavými oblátkovými guličkami bude ukrývať nové prekvapenia. S limitovanou edíciou môžete nazbierať celkovo desať figúrok dinosaurov, medzi ktorými nechýba ani filmovo preslávený predátor tyranosaurus alebo dobrácky obor brachiosaurus. Okrem nich na vás čaká aj 14 funkčných hračiek v dinosaurom štýle, od projektora cez spinner až po jednoduchý zosilňovač zvuku v tvare jašterej hlavy.

V priloženom letáčiku navyše objavíte QR kód, ktorý vás po naskenovaní telefónom jednoducho prenesie do aplikácie Jurský svet, bez toho aby ste museli do svojho zariadenia čokoľvek sťahovať. Pre deti od siedmich rokov sú tam nachystané bezchybné dinosaurie minihry, súťaže určené na hranie s priateľmi aj aktivity spojené s objavovaním a zbieraním ďalších pravekých stvorení. Deti si hračkami a aplikáciou zábavnou cestou rozšíria historické vedomosti, okrem toho zažijú aj dobrodružstvo a posilnia svoj rešpekt ku všetkým živým bytostiam.

Značky: