Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Save & safe edícia klasickej čítačky kníh PocketBook Basic Touch 2 obsahuje komfortné ochranné slim púzdro, ktoré je pevne spojené s čítačkou.

Čítačka je vybavená 6 palcovým E Ink Carta ™ displejom a Wi-Fi modulom a patrí medzi najpredávanejšie modely naprieč celou Európou. Ponúka maximálnu voľnosť vo voľbe elektronického obsahu, podporuje 18 textových a 4 obrázkové formáty bez nutnosti konverzie. Predinštalované služby Dropbox, Send-to-PocketBook a PocketBook Sync umožňujú jednoduché a rýchle doručenie e-kníh do vášho zariadenia bez nutnosti pripojenia k PC. Do čítačky sa zmestia tisíce elektronických kníh, pretože má 8 GB vnútorná pamäť, rozšíriteľnú microSD kartou o ďalších až 32 GB.

Save & Safe pre väčšiu slobodu čítanie

Hlavné vlastností novej špeciálnej edície PocketBook Basic Touch 2 je skutočnosť, že čítačka je pevne prepojená s ochranným puzdrom – ďalšie puzdro už teda na ochranu vášho zariadenia nepotrebujete. Tí, ktorí prenášajú svoju čítačku v taške alebo batohu, sa už nemusia strachovať o jej bezpečnosť. Vďaka puzdru je neustále chránená, aj keď leží napríklad hneď vedľa kľúčov, ceruziek alebo iných tvrdých objektov.

Čistá elegancia a spoľahlivá ochrana

Elegantné čierne ochranné puzdro je vyrobené z pevného a ľahkého syntetického materiálu. Jeho štruktúra je príjemne mäkká, potiahnutá ochrannou vrstvou, ktorá zabraňuje poškrabaniu zadnej časti. Vnútro je vyrobený za zamatového, prach odpudzujúceho mikrovlákna. Čítačka je veľmi ľahká, spoločne s puzdrom váži len 230 gramov. Prednú časť ochranného krytu možno úplne preklopiť na zadnú stranu zariadenia. To umožňuje užívateľovi pohodlne držať zariadenie jednou rukou.

Užite si kombináciu čisté elegancie a spoľahlivej ochrany s novou edíciou Save & Save PocketBook Basic Touch 2 Save & Safe.

DisplejE Ink Carta™
Rozlíšenie displeja600×800
Veľkosť displeja6” (15.24 cm)
DPI166
Odtiene šedej16
Dotyková obrazovkakapacitná (multisenzorová)
Procesor1 GHz
aRAM256 MB
Pamäť8 GB*
Batéria1300 mAh (Li-Ion Polymer)**
Gravitačný senzoráno
USB výstupMicro USB
Slot pamätimicroSD (až 32 GB)
Operačný systémLinux 2.6
Formáty e-kníh (bez konverzie)PDF, PDF(DRM), EPUB, EPUB(DRM), DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TCR, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI, ACSM
Formáty obrázkovJPEG, BMP, PNG, TIFF
Formáty audiaMP3
SlovníkyABBYY Lingvo® slovníky (21 jazykových kombinácií), angličtina – nemčina, Webster’s Dictionary 1913
Služby onlineReadRate, Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync
AplikácieKníhkupectvo, knižnica, slovník, prehliadač, galéria, kalkulačka, poznámky, šach, RSS správy, Klondike, Scribble, Sudoku
Rozmery174.4 × 114.6 × 9.3 mm \ 11.3 mm (closed cover)
Váha230 g
Farbyčierna
Obsah baleniaE-čítačka s pripojeným ochranným púzdrom, micro USB kábel, rýchly návod, záručná karta

Značky: