Nový robotický vysávač EVOLVEO RoboTrex H9 s výkonným motorom BLDC NIDEC 

EVOLVEO rozširuje svoju ponuku robotických vysávačov o nový model RoboTrex H9, ktorý sa ovláda pomocou prehľadnej mobilnej aplikácie a v atraktívnom dizajne ukrýva výkonný a odolný motor BLDC NIDEC. Medzi ďalšie prednosti tohto robotického vysávača patrí gyroskopická navigácia, možnosť stierania vodou a taktiež HEPA filtrácia, alebo vysokokapacitná batéria.

Mobilná aplikácia v českom jazyku aj plánované upratovanie

Vďaka mobilnej aplikácii máte vysávač RoboTrex H9 plne pod kontrolou. Vysávač je vybavený WiFi modulom, ktorý zabezpečí pripojenie do vašej domácej siete a cez mobilnú aplikáciu vo vašom telefóne, alebo tablete potom môžete vysávač ovládať odkiaľkoľvek. Aplikácia umožňuje ľahkú obsluhu vysávača, okrem iného jeho spustenie v rôznych režimoch upratovania, nastavenie troch úrovní sily vysávania, kontrolu už uprataného priestoru na virtuálnej mape, nastavenie plánovaného upratovania, či nájdenie vysávača. Zároveň vás informuje o úrovni nabitia batérie, alebo o statuse v akom sa robot momentálne nachádza. Vysávač umožňuje naplánovať upratovanie na ľubovoľnú dobu a ľubovoľný deň v týždni a zabezpečiť tak upratovanie bez vašej prítomnosti. Mobilná aplikácia je v českom jazyku a je určená pre operačné systémy Android a iOS.

Gyroskopická navigácia SMART

Vďaka inteligentnej navigácii vysávač neprechádza opakovane rovnaké miesta a dokáže tak rýchlo upratať členité priestory domu, alebo bytu. Po ukončení upratovania sa vysávač vráti späť do nabíjacej základne. Veľké kolieska a silné motory zabezpečia prechádzanie prekážok až do výšky 15 mm a umožnia tak aj prekonanie dverových prahov a prechodových líšt. SMART gyroskopická navigácia výrazne znižuje opakovaný počet prejazdov, zabezpečuje lepšiu orientáciu v priestore a tým zásadne skracuje dobu potrebnú na upratovanie. Vysávač vďaka tomu dosahuje takmer 100% pokrytie uprataného priestoru, sám rozpozná, kedy je upratané, ukončí upratovanie a vráti sa do nabíjacej stanice. Vysávač je navyše vybavený senzormi proti pádu zo schodov a proti nárazu. Senzory tak zabránia pádu vysávača zo schodov a stupienkov a ochránia váš nábytok aj vysávač pred nárazmi a poškodením.

Centrálna kefa a dvojica bočných kief pre perfektné upratovanie

Rotačná centrálna kefa je vybavená navyše aj tromi gumovými lamelami, ktoré zabezpečia kvalitné vysávanie kobercov aj hladkých podláh a v kombinácii s dvojicou antistatických bočných kief vyčistia miesta okolo nábytku, pozdĺž stien, rohy miestností a iné ťažko dostupné miesta.

Tri režimy sacieho výkonu a HEPA filtrácia

Robotický vysávač RoboTrex H9 má prednastavené tri úrovne sacieho výkonu podľa spusteného režimu upratovania a zároveň je možné tieto úrovne ľubovoľne meniť podľa potreby. Na veľmi znečistené miesta tak môžete zapnúť najsilnejší výkon, a naopak pri menšom znečistení, alebo sledovaní obľúbeného programu v televízore výkon najnižší.

Trojstupňová filtrácia s HEPA filtrom pomáha zachytiť jemný prach, roztoče, či zvieracie alergény. Zabraňuje taktiež úniku drobných čiastočiek prachu späť do vzduchu. Údržba vysávača je veľmi jednoduchá a k jeho prevádzke nepotrebujete papierové vymeniteľné vrecká. Filter je možné vyčistiť a používať opakovane.

Dokonalé upratovanie s vytrením vodou

Vysávač RoboTrex H9 je vybavený výmenným zásobníkom na vodu o objeme 350 ml a mopom z mikrovlákna, ktorý umožňuje zotretie viac než 200 m2 podlahy na jedno naplnenie. Súčasne stále fungujú rotačné kefy, ktoré tak dokážu zamiesť nečistoty z podlahy a zabezpečiť tak ešte účinnejšie upratovanie. Inteligentný elektronický systém zabezpečí plynulý prísun vody bez nadmerného premáčania a je tak vhodný aj na drevené podlahy a parkety.

Moderný BLDC motor a vysokokapacitná batéria

Osadený BLDC motor NIDEC o výkone 28 W sa vyznačuje dlhou životnosťou, vyššou spoľahlivosťou, tichším chodom a úspornejšou prevádzkou. Vysokokapacitná Li-Ion batéria o kapacite 2 500 mAh zabezpečí energiu pre upratovanie na dlhú dobu. Ide o jednu z najmodernejších batérií, ktorá nevyžaduje formátovanie. Vysávač je vybavený špeciálnou ochranou, ktorá po nabití prestane dodávať energiu a zabráni tak prebíjaniu batérie. Po skončení upratovania sa robot automaticky vráti do nabíjacej základne a začne sa nabíjať.

Dostupnosť a cena

Robotický vysávač EVOLVEO RoboTrex H9 je dostupný prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov. Doporučená koncová cena je 274 EUR vrátane DPH.

Špecifikácie

  • ovládanie pomocou mobilnej aplikácie v českom jazyku
  • SMART gyroskopická navigácia
  • možnosť stierania vodou s XXL mopom
  • možnosť stierania suchým mopom XXL na odstránenie jemného prachu
  • centrálna TURBO kefa a dvojica bočných kief
  • možnosť naplánovania upratovania v stanovený čas (odložené upratovanie)
  • trojúrovňová filtrácia: primárny filter, sekundárny filter a HEPA filter zachytávajúci aj ten najjemnejší prach a nečistoty
  • bezvrecková prevádzka
  • moderný a tichý japonský BLDC motor NIDEC s výkonom 28 W a dlhou životnosťou
  • vysoký sací výkon až 1 800 Pa
  • tri režimy sacieho výkonu
  • automatické nabíjanie v nabíjacej stanici
  • doba prevádzky 100-120 minút na jedno nabitie
  • vysokokapacitná Li-Ion batéria 2 500 mAh
  • senzory proti pádu zo schodov a nárazu
  • infračervené diaľkové ovládanie s LED displejom
  • kapacita nádoby na prach 600 ml
  • kapacita nádoby na prach 350 ml
  • priemer 330 mm
  • výška 76 mm
  • hmotnosť 2,5 kg

Web:

https://www.evolveo.com/sk/robotrex-h9
Facebook:
https://www.facebook.com/evolveoeu

Značky: