Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Leto patrí jahodám, malinám a višniam. Čerstvo odtrhnuté z kríku či stromu chutia neprekonateľne. Rovnakú sviežosť ale dodávajú aj dezertom a osviežujúcim ovocným čajom. Tú najlepšiu chuť letných plodov prináša TEEKANNE v ovocných čajoch Wild Berry, Strawberry Sunrise a Sweet Cherry.

Ovocný čaj v lete poskytuje množstvo výhod: dodáva telu tekutiny a pomáha s dodržiavaním pitného režimu. Okrem toho sa dá z neho pripraviť aj osviežujúci ľadový drink. Bonusom je tiež fakt, že hoci skvele chutí, neobsahuje takmer žiadne kalórie. Pre bezstarostné popíjanie letného čaju tak zostáva už len vybrať si pravý ovocný variant.

Slnkom zaliate jahody prepožičiavajú chuť čaju TEEKANNE Strawberry Sunrise, ktorý si získa priazeň celej rodiny. Jahodové potešenie poskytuje aj čaj Wild Berry, v ktorom sa mieša dokonalá súhra jahôd a nespútaných malín, a ovocnú kombináciu Sweet Cherry korunuje sladká chuť šťavnatých višní. Svojho favorita si medzi čajmi TEEKANNE skrátka nájde každý, kto si vie naplno vychutnať dary leta.

Značky: