Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

IT distribútor eD system má nového obchodného riaditeľa. Do čela slovenského obchodu sa s príchodom nového roka postavil Patrik Kajúch, skúsený manažér z oblasti IT a distribúcie.

Patrik Kajúch prichádza na pozíciu slovenského obchodného riaditeľa s viac ako 20-ročnou skúsenosťou v oblasti IT a distribúcie, vďaka čomu prináša potrebnú odbornosť. Ako skúsený manažér z oboru disponuje detailnou znalosťou predajného reťazca i potrieb zákazníkov na Slovensku. Do čela obchodu eD system oficiálne nastúpil 7. 1. 2021 a nahradil tak svojho predchodcu Daniela Žilinského, ktorý na pozícii slovenského obchodného riaditeľa pôsobil od roku 2019.

Podľa slov výkonného riaditeľa Petra Slouku týmto krokom nedochádza k žiadnym ďalším organizačným zmenám a Patrik Kajúch preberie úlohy obchodného riaditeľa v plnom rozsahu. Medzi jeho hlavné pracovné úlohy bude patriť rozvoj slovenského obchodného tímu, nárast obchodných aktivít či orientácia na projektové celky distribútora eD system.

 „Výběru nového lídra slovenského obchodu jsme věnovali posledních pár měsíců a jsem moc rád, že se nám podařilo najít zkušeného člověka s odborností, která odpovídá dané pozici. Pevně věřím, že Patrik bude skvělou posilou pro náš tým a posune úroveň slovenského obchodu zase na další level,“ vyjadril sa k novému kolegovi Petr Slouka, výkonný riaditeľ eD system.

Patrik Kajúch

Patrik Kajúch od 7. 1. 2021 obchodný riaditeľ eD pro Slovensko

Je skúseným manažérom v oblasti IT distribúcie a disponuje detailnou znalosťou IT trhu i predajného reťazca na Slovensku. Pôsobí ako odborný poradca pre IT B2B a štátny sektor a do eD prichádza s 20-ročnou skúsenosťou z manažérskych pozícií zo spoločnosti Asbis. Vďaka svojmu predchádzajúcemu pôsobeniu má na distribučnom trhu vybudované silné meno.

 

Značky: