Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Novým country manažérom Bolt Market pre Slovensko sa od septembra stáva Peter Mesarč. Bude mať na starosti zabezpečovanie a rozvoj služby Bolt Market v krajine.

Peter Mesarč pôsobí v spoločnosti Bolt už viac ako tri roky. Na začiatku sa ako operations specialist podieľal na činnosti taxi služby superaplikácie Bolt, neskôr sa posunul na pozíciu operations manager. Na poste country manažéra bude mať na starosti zabezpečenie donášky potravín v rámci služby Bolt Market do 15 minút od objednania nákupu. Neskôr bude riadiť expanziu služby do ďalších miest na Slovensku. Ako člen tímu Groceries Central bude spolupracovať s manažérmi z celého sveta, ktorí úzko spolupracujú na budovaní základov pre pôsobenie platformy Bolt na celom svete.

“Bolt Market je na Slovensku v úplných začiatkoch. Som rád, že práve Peter sa odhodlal zobrať rozbeh a neskoršiu expanziu do vlastných rúk. Ak niekto dokáže etablovať spoľahlivú službu a postarať sa o solídnu expanziu, tak je to práve on,” povedal Eduard Suchánek, Country manažer Bolt pre Slovensko.

Bolt Market je služba na donášku potravín, ktorá ma ambíciu ponúknuť spotrebiteľom široký výber potravín a expresné dodanie – do 15 minút od zadania objednávky. Spoločnosť Bolt oznámila pred pár týždňami, že Bolt Market spustí v najbližších mesiacoch v 10 európskych krajinách. Konkrétne v krajinách Pobaltia, strednej Európy vrátane Slovenska, vo Švédsku, Portugalsku, Chorvátsku a Rumunsku. V súčasnej dobe platforma hľadá profesionálov do tímu Bolt Market aj na Slovensku.

“Cítim sa ako chlapec, ktorý dostal novú stavebnicu. Sú to pocity nadšenia, vzrušenia ale aj pokory. Bolt Market je veľký a ambiciózny projekt. Za tri roky v Bolte však vidím, že táto platforma to určite dokáže. Je to plne v súlade s jej ambíciou vytvoriť superaplikáciu, cez ktorú budú môcť užívatelia plne uspokojiť svoje potreby súvisiace s dopravou,” uzatvára Peter Mesarč, nový country manažér Bolt Market pre Slovensko.

Značky: