Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Lenovo na veľtrhu Tech World 2021 predstavila najnovšie prírastky do svojho širokého portfólia monitorov, vrátane úplne nového profesionálneho displeja ThinkVision™ P27u-20 a dvoch nových herných monitorov, Lenovo G27e-20 a Lenovo G24e-20.

Rozšírte svoj pracovný priestor o nový prémiový monitor ThinkVision P27u-20, ktorý ponúka duálny široký farebný gamut (99,1% DCI-P3, 99,5% Adobe RGB) s továrensky kalibrovanou presnosťou farieb. Monitor je určený pre efektívny multitasking a ponúka možnosť pripojenia Intel® Thunderbolt™ 4. ThinkVision P27u-20, ktorý je kompatibilný s Energy Star 8.0, poskytuje detailnú ostrosť na 27-palcovej obrazovke IPS s ultra vysokým rozlíšením (3840×2160) a podporou VESA® Certifikácia DisplayHDR ™ 400 pre realistický jas a tmu.

Hybridná práca je aktuálnou témou a podľa nedávneho prieskumu spoločnosti Lenovo až 88 % respondentov očakáva, že budú aspoň čiastočne pracovať z domu, čo vyžaduje maximálnu efektivitu práce.

ThinkVision P27u
ThinkVision P27u

Monitor P27u-20 funguje ako hub pre dokovanie ostatných zariadení jedným káblom s viacerými portami USB 3.2, vrátane vstupu a výstupu Thunderbolt 4, ktorý prenáša dáta rýchlosťou až 40 Gb / s a ​​napája notebook až 100 W1. Výstupný port USB-C s výkonom až 27 W2 môže nabíjať váš smartphone alebo iné kompatibilné zariadenie. Integrovaný ethernetový port RJ45 umožňuje rýchle pripojenie k sieti s podporou Intel® vPro® pre lepšiu správu siete a dodatočné zabezpečenie. Okrem možnosti dokovania jediným káblom obsahuje P27u-20 integrované reproduktory pre ľahšiu spoluprácu s videom v kombinácii s webovou kamerou, rovnako ako nedávno predstavený ThinkVision MC503.

ThinkVision sa zameral na jednoduchšie a intuitívnejšie používateľské prostredie. Softvér ThinkColour poskytuje jednoduché grafické rozhranie pre správu nastavenia monitora a funkcia KVM ponúka jednoduché prepínanie medzi duálnymi vstupmi pre PC pomocou jediného tlačidla. Okrem toho je plne zabezpečená ergonómia zdvíhania, nakláňania a otáčania4, aby sa dosiahla čo najpohodlnejšia poloha pre prácu. ThinkVision tiež podporuje ciele Lenovo týkajúce sa udržateľnosti so 100% recyklovateľnými obalmi.

Užite si vizuálny zážitok zo sledovania filmov, alebo hrania a zároveň šetrite svoje oči vďaka technológii slabého modrého svetla. Lenovo predstavuje nový rad herných monitorov série G navrhnutých pre hranie a prácu, monitor Lenovo G27e-20 a monitor Lenovo G24e-20. Ideálne pre študentov a hráčov, ktorí chcú vysokú kvalitu za prívetivú cenu.4

Lenovo G27e
Monitor Lenovo G27e-20 je dodávaný v odtieni Raven Black

Vďaka prémiovej technológii AMD FreeSync™5 pre plynulý zážitok s nízkou latenciou sú oba displeje schopné dosiahnuť 1ms odozvy pohyblivého obrazu (MPRT) 6, čím sú objekty na obrazovke jasnejšie
a ostrejšie.

Či už hráte hry alebo sledujete akčné filmy, 100 Hz obnovovacia frekvencia s možnosťou taktovania až na 120Hz na oboch monitoroch vám pomôže docieliť ideálnu plynulosť pohybu. Nový Lenovo G27e-20 je dodávaný vo veľkosti 27 palcov a Lenovo G24e-20 23,8 palcov s farebným výkonom 300 nitov jasu a 

95 % sRGB pre vyššiu presnosť farieb. Oba VA displeje ponúkajú rozlíšenie Full HD (1 920 x 1 080) a ako napovedá názov, VA panely využívajú vertikálne usporiadané tekuté kryštály, ktoré sa pri osvetlení nakláňajú a ovládajú farby a kontrast z rôznych pozorovacích uhlov. Inovatívna softvérová platforma Lenovo Artery navyše poskytuje používateľom jednoduché grafické rozhranie pre rýchle ovládanie.

Lenovo G24eZdroj: Lenovo
Nakloňte monitor Lenovo G24e-20 pre pohodlnejšie hranie a menšiu námahu očí a krku

Hráči trávia hodiny pred svojimi obrazovkami, čo má za následok únavu očí. Lenovo prináša zdravé riešenia a múdrejšie technológie pre všetkých a to tým, že znižuje modré svetlo ako u prémiových monitorov, tak u monitorov nižšej cenovej triedy, ako je nová rada G. Herné monitory s certifikáciou Lenovo Eyesafe® majú vstavanú technológiu prirodzeného slabého modrého svetla, ktorá pomáha chrániť spotrebiteľov a znižuje namáhanie očí bez skreslenia farieb alebo kompromisov vo vizuálnej kvalite. Spoločnosť Eyesafe potvrdila, že Lenovo má najviac certifikovaných Eyesafe produktov na trhu.

Značky: