Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Francúzska tenisová federácia (FFT) a predná svetová technologická spoločnosť OPPO, ktorá je partnerom Roland-Garros od roku 2019, oznamujú predĺženie partnerskej spolupráce na ďalšie dva ročníky turnaja (2022 a 2023).

Inovácie a technológie sú to, čo spojuje parížske stretnutia o grandslamový pohár zo spoločnosťou OPPO. Spoločne zdieľajú rovnaké hodnoty a snažia sa neustále inovovať a ponúkať tie najlepšie zážitky. Spoločnosť OPPO nedávno predstavila svoje nové heslo „Inšpirácia pred nami“, ktoré potvrdzuje túto ambíciu a je spojené s novým mottom turnaja Roland-Garros „ Move the lines, with style“, voľne preložené „Po tenisovom kurte sa hýbte štýlovo“.

Spoločnosť OPPO v rámci tohtoročného turnaja predstaví digitálnu výstavu fotografií zadovážených výhradne najnovším vlajkovým smartfónom OPPO Find X5 Pro, ktorý sa vďaka vlastnému obrazovému procesoru (NPU-Neural Processing Unit) MariSilicon X vyníma dych berúcim videom a fotografiami.

Snímky z telefónu budú vystavené počas turnaja Roland-Garros tak, aby ich mali možnosť vidieť diváci, ktorí sa dostavia na štadión tenisového turnaja.

Ako každý rok, tak aj tento spoločnosť OPPO odhalí „snímku dňa“, video s najlepším záberom alebo zhrnutím každého dňa, ktoré bude zverejnené na digitálnych televízoroch a banneroch v tenisovej aréne turnaja.

Vďaka precíznemu spracovaniu fotografií s podporou umelej inteligencie a MariSilicon X je každá snímka zadovážená v režime 4K Ultra Night Video rovnako čistá ako statická fotografia. Pokročilý systém snímania smartfónu OPPO Find X5 Pro umožňuje zachytiť strhujúce zábery z Roland-Garros v celej jeho kráse s vynikajúcou reprodukciou farieb, ktorá prináša skutočnú živosť odohrávajúcu sa na antukovom kurte. Prvý päťosový systém optickej stabilizácie obrazu svojho druhu prináša zásadnú zmenu v stabilite, vďaka ktorému je možné zadovážiť lepšie zábery a stabilnejšie videá než kedykoľvek predtým.

Značky: