Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Zyxel posilňuje svoju cloudovú platformu Nebula o 5G konektivitu a silnejšiu ochranu WiFi klientov prostredníctvom novej bezpečnostnej služby

Spoločnosť Zyxel Networks, ktorá patrí medzi predných poskytovateľov robustných a škálovateľných sieťových riešení pre malé a stredne veľké podniky, dnes oznámila rozšírenie svojej cloudovej platformy Nebula o 5G konektivitu a bezpečnostné riešenie pre prístupové body.

S rastúcim významom digitálnej infraštruktúry vo firmách a organizáciách bývajú tradičné prevádzkové modely často nahradzované riešeniami využívajúcimi sociálne siete, elektronickú komerciu a virtuálne operácie. V dôsledku toho sa nevyhnutným predpokladom každodenného chodu firiem a organizácií stalo spoľahlivé a nepretržité pripojenie.

Nepretržité, rýchle a jednoducho nastaviteľné pripojenie

5G/LTE routery od spoločnosti Zyxel prinášajú výhody nepretržite pripojeného pracoviska. Firemné siete je možné vďaka týmto produktom rozšíriť tiež do miest, ktoré sú mimo dosah tradičného pripojenia, čím sa užívateľom otvárajú nové príležitosti k interakcii so zákazníkmi.

Zabezpečenie WiFi, ktoré sa neustále zlepšuje

Spoločnosť Zyxel nedávno predstavila bezpečnostné riešenie Connect and Protect (CNP), ktoré ako prvé svojho druhu zaisťuje priamo na vybraných bezdrôtových prístupových bodoch flexibilnú ochranu siete a riadenie prístupu zamestnancov a zákazníkov.

Služba Connect and Protect dokáže zablokovať prístup na nežiadúce stránky, zabrániť narušeniu bezpečnosti a krádežiam dát a dokonca alokovať prenosovú kapacitu prioritným firemným aplikáciám, a to všetko len na pár kliknutí. 

„Od jej uvedenia na trh v roku 2016 platformu Nebula neustále zdokonaľujeme s maximálnym dôrazom na potreby zákazníkov. Touto verziou prinášame najvhodnejšie riešenie pre spoľahlivé fungovanie sietí malých firiem a organizácií, ktoré boli silne zasiahnuté prebiehajúcou pandémiou a ktorej potreby bývajú väčšinou výrobcov sieťových produktov prehliadané. Naším poslaním je prispieť k úspechu ich digitálnej transformácie a k bezpečnosti a spoľahlivosti ich sietí,“ poznamenáva Gordon Yang, prezident spoločnosti Zyxel Networks.

Neustále rastúca ponuka produktov

Rodina produktov kompatibilných s platformou Nebula pre centralizovanú a jednoduchú správu sietí k dnešnému dni zahŕňa viac než 80 sieťových zariadení. Pri takto širokej ponuke majú zákazníci istotou, že v portfóliu spoločnosti Zyxel vždy nájdu riešenie odpovedajúce ich individuálnym potrebám.

Medzi najnovšie prírastky do rodiny produktov kompatibilných s platformou Nebula patria bezdrôtové prístupové body štandardu WiFi 6  (NWA90AX a WAX630S), dva 5G routery (Nebula NR7101 a Nebula NR5101) a 4G LTE router (Nebula LTE3301-PLUS).

Bližšie informácie o kompatibilných zariadeniach a o výhodách platformy Nebula pre užívateľov nájdete na https://www.zyxel.sk/nebula.

Značky: