Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na ceste strávia 23 dní a čakajú ich špeciálne úlohy, na ktorých splnenie využijú mobilné telefóny radu Galaxy S23.

Unikátny road trip Epická jazda, počas ktorého budú traja vybraní dobrodruhovia z Českej republiky a Slovenska cestovať a plniť úlohy s najnovšími prémiovými telefónmi radu Galaxy S23, plánuje spoločnosť Samsung Electronics Czech and Slovak. Až do 7. mája 2023 sa Samsungu môžu prihlásiť záujemcovia, ktorí radi fotografujú a nakrúcajú mobilným telefónom a sú aktívni na sociálnych sieťach. Spoločnosť Samsung z nich od 9. do 18. mája 2023 vyberie trojčlenný tím, ktorý podstúpi päťdňový tréning, aby sa 23. mája 2023 vydal na cestu.

Pošli video, prečo by si na trip mal ísť práve ty.

Hľadáme nadšencov vo veku 18 až 26 rokov, ktorí sú dostatočne extrovertní a charizmatickí, majú cit pre fotografovanie a nakrúcanie a zvládajú aj ďalšie činnosti, napríklad navigovať alebo variť. Na 23 dní im požičiame špeciálny moderný karavan, s ktorým budú brázdiť Českú republiku a Slovensko a spoločne zdieľať nové zážitky,“ hovorí Martin Marek, marketingový riaditeľ spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. Podmienkou pre prihlásenie sa do výzvy je zaslanie maximálne 60 sekundového videa, v ktorom záujemca ukáže, prečo by mal Samsung na Epickú jazdu poslať práve jeho. Videá je možné nahrávať na sociálne siete (Instagram a TikTok) pod označením #EpickaJazda až do 7. mája 2023.

Trojicu vytvoria ľudia, ktorí sa navzájom nepoznajú, takže stráviť spoločne takmer mesiac v karavane bude samé o sebe zaujímavou skúsenosťou. Pri plnení úloh budú vystavení nečakaným úlohám, napríklad aby porazili profesionálneho hráča vo vybranej mobilnej hre. Počas Epickej jazdy budú jej účastníci zverejňovať na sociálnych sieťach fotografie a videá, vďaka ktorým s nimi budú môcť virtuálne cestovať aj ďalší záujemcovia. Projekt má aj špeciálnu internetovú stránku, na ktorej sa objaví trasa Epickej jazdy, takže na jednotlivých zastávkach sa so súťažiacimi bude možné aj osobne stretnúť.

Zaži dobrodružstvo a staň sa influencerom

Trojica bude mať k dispozícii vlastného šoféra a produkčného, ktorý zariadi všetko, čo budú súťažiaci potrebovať, rovnako jedlo a nápoje zabezpečí Samsung. Road trip po Česku a Slovensku skončí 14. júna 2023 a následne Samsung pripraví špeciálny eBook s fotografiami a videami z cesty. Zverejní tiež podrobnú trasu na Google Maps. A odmena pre súťažiacich? „Hlavná je určite príležitosť zažiť tohtoročné leto inak, zaujímavým a dobrodružným spôsobom s množstvom neopakovateľných zážitkov. Účastníci sa navyše naučia zdieľať zážitky z jazdy vďaka najnovším telefónom Galaxy S23 a ešte získajú odmenu vo výške 3 000 eur. A to už stojí za to, nie?“ uzatvára Martin Marek.

Podrobné podmienky výzvy a ďalšie informácie nájdete na https://www.samsung.com/sk/epicka-jazda/.

Značky: