Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nové slúchadlá sa vyznačujú Ultra-high definition zvukom a prestížnym, zdokonaleným dizajnom.

Samsung Electronics, popredný výrobca špičkových audio produktov, predstavil nový rad bezdrôtových slúchadiel Level On Wireless Pro. Novinka prináša hudobným fanúšikom dokonalý zážitok z počúvania v spojení so špičkovým dizajnom. Slúchadlá výborne sedia na ušiach a poskytujú intuitívne funkcie pre každodenné používanie.

  • UHQ Audio: Slúchadlá Level On Wireless Pro reprodukujú Ultra High Quality Audio (UHQA), teda bohatý zvuk vo vysokom rozlíšení. UHQA prenos je možný za použitia kábla aj bez neho. Kvalita zvuku UHQA je vyššia ako kvalita zvuku reprodukovaného z CD a je takmer porovnateľná so živým počúvaním. Slúchadlá Level On Wireless Pro sú vybavené prémiovou dvojitou membránou, ktorá pomáha reprodukovať vyváženejší zvuk.
  • Prestížny dizajn: Slúchadlá Level On Wireless Pro sa vďaka mäkkej a pohodlnej polyuretánovej výplni výborne nosia a sú dostupné v zlatom a čiernom variante.
  • Smart Touch: Slúchadlá Level On Wireless Pro je možné ovládať pomocou tlačidiel One Touch Connection, ktoré umožňujú poslucháčom meniť hlasitosť či skladby priamo zo slúchadiel.
  • Active Noise Cancelling: Funkcia Active Noise Cancelling je navrhnutá pre ničím nerušené počúvanie. Využíva pri tom celkom 4 externé a interné mikrofóny, ktoré detegujú a rušia okolitý hluk.
  • Talk-In Mode: Talk-In Mode umožňuje poslucháčom okrem hudby vnímať aj okolité zvuky, čo je veľmi dôležité z hľadiska bezpečnosti v prípade, že sa poslucháč pohybuje po ulici, alebo beží prírodou.

Slúchadlá Samsung Level On Wireless Pro – produktová špecifikácia

HW, SW špecifikácia
ReproduktorPremium

40mm s dvojitou membránou

BlueTooth®BT 4.1 (NFC párovanie jediným dotykom)
ProfilA2DP, AVRCP, HFP, HSP
KodekUHQ-BT, Samsung HD kodek, aptX, AAC a SBC
BezdrôtovéMax. doba prehrávania/ Max. doba hovoru*Až 10 hod. (ANC On)

Až 20 hod. (ANC Off)

Pohotovostný režim*Až 200 hod. (ANC Off)
S káblomMax. doba aktívneho počúvania*Až 18 hod. (ANC On)
UHQA AudioÁno
S VoiceÁno (Level App)
WBSÁno
ANC

(Aktívne rušenie okolitého hluku)

4 MIC (Hybrid)
NS (hovor/S Voice)Áno (2 MIC)
Talk-In ModeÁno
Aplikácia
App. (D/L) **Level App.
(SoundAlive, ovládanie hlasitosti, hlasové oznámenia)
Dizajn
Farby2 (zlatá, čierna)
Váha236 g
Konektor3,5mm Audio Jack

microUSB nabíjací kábel