Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť SATRO s.r.o. reaguje na nepriaznivú situáciu v súvislosti s vírusom COVID-19 počas vianočných sviatkov a ponúka zákazníkom voľné vysielanie niektorých programov.

„Aj naša spoločnosť si želá, aby sa nepriaznivá situácia s vírusom COVID-19 skončila čo najpriaznivejšie aj počas tohtoročných vianočných sviatkov, „ hovorí marketingový manažér spoločnosti SATRO s.r.o., Marek Michalík a dodáva: „Oslovili sme našich partnerov, či by sme spoločne opäť mohli aspoň trochu spríjemniť našim zákazníkom obdobie vianočných sviatkov a nového roku. Dohodli sme sa, že od 15. decembra 2020 až do 07. januára 2021- vrátane – sme sprístupnili našim zákazníkom voľné vysielanie niektorých programov.“

SATRO s.r.o. umožní voľne sledovať niektoré filmové, športové, prírodopisné, historické aj detské stanice – od 15. decembra 2020 až do 07. januára 2021, vrátane. Ide o stanice : Nickelodeon, Nick Jr., Baby TV, National Geographic HD, NatGeo Wild HD, Viasat History HD, Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, Epic Drama HD, Film Box HD, Film Box Stars, Film Box Premium HD, Film
Box Extra HD, Fast&Fun Box HD a DokuBox.

Spoločnosť SATRO s.r.o. okrem toho pripravila pre svojich zákazníkov aj možnosť voľne sledovať niektoré programy. Počas troch vianočných sviatočných dní budú môcť všetci zákazníci služby SATROdigital sledovať takmer všetky programové ponuky nekódovane. Toto voľné vysielanie sa začne od polnoci 24. decembra 2020 a skončí sa o polnoci 26. decembra 2020.

„Chceli by sme sa poďakovať, našim partnerom za ich ústretové a šľachetné gesto a súčasne prosíme našich zákazníkov aj ostatných občanov, aby rešpektovali nariadenia.“ povedal Marek Michalík. Viac informácii sa dozviete na www.satro.sk, na fb spoločnosti SATRO s.r.o., alebo na Zákazníckej linke 0850 311 000.

Značky: