Svet videohier sa pred pár dňami zmenil. Poľské štúdio CD Projekt RED po rokoch tvrdej práce prinieslo očakávané RPG Zaklínač 3: Divoký hon, ktoré zmenilo pohľad na žáner. Dospelý príbeh, otvorený žijúci svet plný prepracovaných charakterov a hlboký systém rozvoja postavy spolu s intuitívnym súbojovým systémom hru zdobia. Dokonalý herný mix navyše dotvára aj doteraz nevídané audiovizuálne spracovanie, z ktorého vám padne sánka.

SfG_PC_Witcher_02

Aj v SHARKu sú hráči a taktiež obrovskí fanúšikovia Zaklínača, takže vedia, že hráči mali už dávno v kalendároch 19. máj poznačený výraznou farbou. Nový Zaklínač síce je nekompromisnou hrou, no zároveň  vyžaduje aj výkon bez akýchkoľvek kompromisov, ak z nej budete chcieť dostať maximum. A preto pripravili niečo, s čím by si aj oni sami, ako hráči, chceli hru doma naplno užiť. Predstavujú nám nový herný desktop PC Shark for Gamers – Witcher Edition.

Shark for Gamers je vlastná a už veľmi dobre zabehnutá značka pre herné PC. V jej rámci sa už objavilo množstvo rôznorodých konfigurácií, ktoré reflektovali požiadavky a aj možnosti hráčov, aby si každý mohol pre seba vybrať to pravé. Všetky však mali jedno spoločné – boli vytvorené profesionálmi s dôrazom na to, aby ponúkli čo najvyšší výkon a najlepšiu súhru medzi všetkými komponentmi. Pozostávajú len z tých najlepších, pričom všetky PC zostavy sú následne dôkladne testované ešte pred tým, než sa dostanú k zákazníkom. Witcher Edition nie je žiadnou výnimkou.

SfG_PC_Witcher_03

Pri tvorbe týchto zostáv v SHARKu spolupracovali aj s vývojármi z CD Projekt RED, čo je viditeľné už na prvý pohľad. Finálny vizuál týchto zostáv totiž odklepli priamo autori. Oveľa dôležitejšie je však to, čo sa skrýva vo vnútri štýlovej skrinky. Či už je to odomknutý štvorjadrový procesor Intel Core i5, výkonná grafická karta NVIDIA GeForce GTX 970 alebo GeForce GTX 980, 16GB RAM, prípadne aj základná doska Asus Maximus VII Ranger, všetko je šité na mieru hernému nasadeniu, pričom ak budete chcieť, pokojne zo zostavy vytlčiete ešte viac. Je teda pochopiteľné, že túto silu museli skrotiť tichým a efektívnym vodným chladením a výkonným zdrojom. Nechýba ani dostatok úložného priestoru, či na tradičnom pevnom disku s kapacitou 2TB, alebo na rýchlom SSD.

A k tomu všetkému od SHARKu dostanete aj bohatú nádielku bonusov. Tričko s motívom hry je len taká maličkosť, no fanúšikov série určite poteší. Aby ste však svoje nové PC mohli hneď prevetrať, dostanete k nemu aj jedinečný balík hier. Najväčšie videoherné dobrodružstvo Temného rytiera si užijete v Batman: Arkham Knight a herný balík od Intelu v hodnote viac ako 150 €.

SfG_PC_Witcher_04

Navyše teraz máte jedinečnú možnosť tento ultimátny herný stroj získať úplne zadarmo v jedinečnej súťaži. Stačí, ak v období od 8. júna do 8. júla nakúpite v kamenných predajniach Sharku alebo prostredníctvom ich internetového obchodu v hodnote aspoň 50€, zaregistrujete svoj nákup na oficiálnej stránke a počkáte, či sa na vás pri žrebovaní usmeje šťastie. V hre sú dve limitované zostavy Shark for Gamers – Witcher Edition, ktoré čakajú len na vás.

(Tento článok je firemnou prezentáciou)

Značky: