Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Internetový obchod Hej.sk sa v súťaži SHOPROKU 2018 stal víťazom kvality v kategórii Obchodné domy. Rozhodli o tom reálni zákazníci a odborná porota.

,,Teší nás, že sa nám podarilo získať priazeň zákazníkov a spolu s odbornou porotou rozhodli o tom, že si zaslúžime Cenu kvality medzi slovenskými obchodnými domami. Pri výbere víťaza zavážili reálne skúsenosti s nákupom na Hej.sk, čo je pre nás zadosťučinenie za odvedenú prácu. A preto každému, kto nás podporil, patrí naša vďaka,“ hodnotí výsledok súťaže riaditeľka marketingu Hej.sk, Andrea Jankovcová. Dodáva, že ocenenie súčasne vníma aj ako obrovský záväzok. ,,Stále máme čo zlepšovať a toto ocenenie je pre nás veľkou motiváciou. Veríme, že spokojní zákazníci nám budú pribúdať,“ doplnila. 

Heureka.sk oceňovala slovenské e-shopy už po desiatykrát. Výber víťazov prebiehal na základe výsledkov dotazníkov spokojnosti, v ktorých sa prihliada predovšetkým na percento odporúčajúcich zákazníkov, dodaciu dobu, komunikáciu obchodu, prehľadnosť webových stránok, ale i počet hodnotení.

 

Značky: