Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Majitelia inteligentných televízorov LG so systémom webOS 5.0 a vyšším si teraz môžu vychutnať prémiové hry na najmodernejších displejoch – bez sťahovania a ďalšieho hardwaru

Spoločnosť LG Electronics (LG) oznámila dostupnosť služby Stadia od spoločnosti Google na hranie v cloude vo svojich inteligentných televízoroch so systémami webOS 5.0 a webOS 6.0 v dvadsiatich krajinách. Natívna podpora hernej služby Stadia na inteligentných televízoroch LG pomáha so zaistením okamžitého prístupu ku špičkovým hrám, s podporou výnimočnej grafiky a frekvencie snímok na najmodernejších displejoch.

Služba Stadia, ktorá je teraz na stiahnutie v LG Content Store vo všetkých dvadsiatich krajinách, kde je Stadia v súčasnej dobe k dispozícii, obsahuje viac ako 200 populárnych hier, akými sú Cyberpunk 2077, Resident Evil Village, Assassin’s Creed: Valhalla, Hitman 3 a Baldur’s Gate 3, rovnako ako prístup k rastúcemu zoznamu bezplatných hier a demoverzií, ktoré je možné hrať len s kompatibilným ovládačom, bez nutnosti sťahovania. Predplatné Stadia Pro ponúka rozširujúcu sa knižnicu viac než 30 hier, ktoré je možné hrať, pričom každý mesiac pribúdajú nové tituly a exkluzívne zľavy na hry a doplnkový obsah. A vďaka tomu, že Stadia podporuje grafiku až do rozlíšenia 4K HDR a hranie v 60 FPS a pohlcujúcemu priestorovému zvuku vo formáte 5.1, sú inteligentné televízory LG ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokročilý herný zážitok bez toho, aby si museli zaobstarať samostatnú hernú konzolu alebo drahý herný počítač. *

Z radu inteligentných televízorov LG ponúkajú bezkonkurenčný herný zážitok s technológiou Stadia televízory LG OLED. Televízory LG OLED, ktoré si už obľúbili hráči na celom svete, sú ideálne pre strieľačky z pohľadu prvej osoby, real-time stratégie alebo pretekárske hry a zaisťujú dokonalú kvalitu obrazu s podporou HDR, hlbokú čiernu a presné farby vďaka samosvietiacim pixelom LG OLED. Rýchly čas odozvy na úrovni 1 ms a extrémne nízke oneskorenie na vstupe bez straty kvality obrazu televízorov LG OLED naviac poskytujú hráčom výhodu, ktorú potrebujú, aby vždy zvíťazili.

Majitelia starších modelov LG televízorov, ako sú tie z rokov 2020 a 2021, môžu službu využiť pomocou Google Chromecast Ultra alebo Google Chromecast Google TV.

Značky: