Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Kvalita každého výrobku sa vytvára ešte dávno predtým, ako sa začína samotná výroba.

Myšlienka prinášať na trh kvalitné výrobky sa rodí ešte v úvode podnikania a následne sa zhmotňuje v celom produkčnom cykle. Spoločnosť VYBO Electric ponúka záujemcom elektromotory vyrábané v špičkovo technologicky vybavenej továrni, ku ktorej patrí aj jeden z najväčších skladov elektromotorov v oblasti Európy.

Elektromotor pre vaše podnikanie

Jedným z kľúčových pilierov spoločnosti VYBO Electric je zameranie jej podnikateľského úsilia na kvalitu a s ňou spojenú udržateľnosť. Produkty s dlhou životnosťou nám štandardne umožňujú dlhé používanie výrobku na zvolený účel, vďaka čomu nie je potrebné neustále nakupovať nové produkty. Elektromotory od spoločnosti VYBO Electric sú spoľahlivé a dlho vydržia, pričom v prípade neštandardných podmienok možno navrhnúť aj elektromotor na mieru podľa individuálnych požiadaviek zákazníka.

Trojfázový elektromotor s prémiovou efektivitou

V portfóliu spoločnosti nájdete aj vysoko efektívne trojfázové elektromotory s výkonom od 11kW do 400 kW, ktoré sú v ponuke za najlepšie ceny na trhu a s expresným doručením. Všetky tieto zariadenie si možno zakúpiť v štandardných prevedeniach, prípadne upravené na mieru. Pri ich výrobe kladie spoločnosť dôraz na používanie kvalitných materiálov a najnovších technologických postupov.

Elektromotor s okamžitým dodaním

Elektromotor sa všeobecne nekupuje na jedno použitie a je preto zásadné vybrať si taký typ, ktorý bude vhodný na požadované účely. Spoločnosť VYBO Electric preto poskytuje záujemcom aj bezplatný poradenský servis, kde vám jej pracovníci odporučia najoptimálnejšie technologické riešenie. Väčšinu technologických zariadení má na sklade, vďaka čomu je dodanie vybraného produktu skutočne veľmi rýchle.

Značky: