Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Aj keď najviac predajcov sa stále stretáva hlavne s phishingom, rastie podiel kombinovaných útokov využívajúcich rôzne medzery vo firemných systémoch

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, ocenila na svojom každoročnom stretnutí najlepších partnerov za rok 2021 na českom a slovenskom trhu. Jedným z hlavných trendov, ktoré na stretnutí zazneli, je rastúci počet kombinovaných útokov vyžadujúci ucelený prístup koncových zákazníkov ku kybernetickej bezpečnosti.  

GFI Software vyhlásila najlepších predajcov za rok 2021 v týchto kategóriách:

  • Kerio SaaS Partner (Najlepší partner riešení Kerio SaaS) – Kinet, s. r. o.
  • GFI Most Active Partner (Najaktívnejší partner) – ROAD Group, v. o. s.
  • GFI Loyalty Partner (Ocenenie za lojalitu) – IT AWACS SOLUTION, s. r. o.
  • GFI Best Partner (Partner roka) – FONET, spol. s r. o.

Z prieskumu, ktorý sa uskutočnil medzi všetkými prítomnými IT predajcami vyplynulo, že najviac z nich (73 %) sa v posledných 12 mesiacoch stretlo u svojich zákazníkov s phishingovými útokmi. Druhým najčastejším prípadom sú útoky malvérom a na treťom mieste sú už zákerne kombinované útoky využívajúce viacfázový, multi-vektorový prístup (útoky na e-maily, webové stránky, softvérové zraniteľnosti, DDoS, a pod.).

 „Chcela by som poďakovať našim českým a slovenským partnerom za ďalší úspešný rok a za spoľahlivé služby, ktoré poskytujú užívateľom riešení GFI Software,” hovorí Marie Baranová, sales manažérka pre riešenia GFI Software v Českej republike na Slovensku v spoločnosti ZEBRA SYSTEMS.

„Už teraz portfólio riešení GFI Software obsahuje všetky dôležité komponenty na ucelenú ochranu podnikových systémov a v tomto roku očakávame jeho ďalšie vylepšenia, ktoré zefektívnia prácu partnerov a zvýšia bezpečnosť zákazníkov.”

Značky: